Haberler

Bağcılar'da halı sahadaki silahlı kavgaya ilişkin 2 tutuklama

Güncelleme:

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde bir halı sahada oynanan futbol müsabakasında çıkan tartışma sonucunda silahlı kavga yaşandı. Konuyla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklandı.

Bağcılar'da halı sahada çıkan silahlı kavga olayına ilişkin 5 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL - Bağcılar'da bulunan bir halı sahada oynanan futbol müsabakası sonrasında 2 takım oyuncuları arasında çıkan tartışma sonucunda silahlı kavga yaşanması olayına ilişkin 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir halı sahada oynanan futbol müsabakasında, 2 takım oyuncuları arasında çıkan tartışma sonucunda silahlı kavga çıkmıştı.

Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmıştı. Yapılan incelemelerde kimlik bilgileri tespit edilen B.K., A.K., E.Ö. ile M.C., B.Y.B., G.E. isimli şahıslar arasında tartışma çıktığı, B.K. isimli şahsın tartışmaya arkadaşı A.D. isimli şahsıda çağırarak dahil ettiği öğrenildi. Tartışma sonucunda A.D. isimli şahsın M.C., B.Y.B. ve G.E. isimli şahıslara yönelik silah ile ateş açtığı tespit edildi. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan şahıslardan M.C.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Çalışmalar çerçevesinde B.K., A.K. ve E.Ö. isimli şahıslar ile olaya karıştığı belirlenen P.C. isimli şahıs yakalanırken, A.D. isimli şahıs ise 28 Ağustos günü suç unsuru silah ile yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili yakalanan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.Ö. isimli şahıs serbest bırakılırken, B.K. ve A.K. isimli şahıslar hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. A.D. ve P.C. isimli şahıslar ise "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bağcılar Güneşli Futbol Kavga Suç Hukuk 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title