Haberler

    Aziz Yıldırım: Şoför Ölseydi Ailesinin Yüzüne Nasıl Bakardık

    Güncelleme:

    Aziz Yıldırım, geçmiş olsun ziyaretine gelen kulüp başkanlarına, "Ya o şoför ölseydi. Biz onun cenazesine nasıl giderdik, karısının ve ailesinin yüzüne nasıl bakardık" dedi.

    Riva'daki toplantının ardından Türk futbol ailesinin yöneticilerinin bir kısmı, yaşanan olayla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'ne gitmiş, Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindekilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

    ŞOFÖRÜN BAŞINA GELENLERE ÜZÜLDÜ

    Sarı-Lacivertliler'in düzenlediği basın toplantısını en önden izleyen ancak suskunluğunu koruyan Yıldırım'ın, yaşananlardan dolayı moralinin bozuk olduğu ve en çok da yüzünden yaralanan otobüsün şoförü Ufuk Kıran'ın başına gelenlere üzüldüğü bildirildi.

    "YA O ŞOFÖR ÖLSEYDİ"

    Başkan Yıldırım'ın bu sırada çevresindekilere, "Ya o şoför ölseydi. Biz onun cenazesine nasıl giderdik, karısının ve ailesinin yüzüne nasıl bakardık, ne söylerdik! Bu durum çok kötü bir şey. Bu kardeşimiz, Fenerbahçeli oyuncuları ve teknik heyeti taşıyan otobüsü kullandığı için burada kurban edilmek istendi. Allah'tan durumu şu an iyi" dediği öğrenildi.

    Bu arada olay sonrasında KTÜ Farabi Hastanesi'nin yoğun bakımında tutulan Kıran'ın, dün normal odaya alınması da, herkesin yüzünü güldürdü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Ufuk Kıran Riva Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    500

    Yorumlar (22)

    Biri dahamobilWeb@haberler.com:

    Sike yapip haketmediklerini caldiktan sonra nasil bakiyordunsa yine oyle bakacaksin. Cunku utanma duygusu yok

    11
    9
    yanıtYanıtla
    ileri zekalılar:

    kupa hırsızı yalan değil şike yaparak puan puana olduğu takımdan averajla kupayı çaldı. kongre üyesi olan eski başbakan şimdiki cumhurbaşkanıda takımını kurtardı. fener aklanmadı bunu bütün fenerli arkadaşlar olmayan beyinlerine kazısınlar. bu olayda fenerbahçe tarafından yaptırıldı. olay gerçekleştiğinden beri istekleri bitmiyor. iki azizin takımı ağzı kulaklarında karşılamasıda ayrı muamma.

    3
    12
    yanıtYanıtla
    CatliMobil-IOS:

    Kupa calmak mi...?? Birakin bu sacmaligi.... Delinin biri kuyuya bir tas atti 40 kisi cikaramiyor... Ibrahim haciosmanoglunun lafiyla yürümeyin... 2010-11 sezonu sampiyonu FENERBAHCE,dir.....!!

    10
    2
    yanıtYanıtla
    elmasmobilWeb@haberler.com:

    Gebersin bir su feneri birakmadi gitti

    3
    7
    yanıtYanıtla
    dursunalimobilWeb@haberler.com:

    Aziz ze bak sen trabzon un kupasını çalarak türk futbolunu kirleterek bunların sebebisin bu iş aziz yıldırıma yaradı bakın ilk duruşmada beraat edecek

    4
    4
    yanıtYanıtla
    FIRTINA:

    SEN MİLLETN YÜZÜNE NASIL BAKIYOSUN EMEK HIRSIZI ŞİKECİLER HEMEN KENDİNİZİ AKLAYIN

    2
    6
    yanıtYanıtla
    rojdamobilWeb@haberler.com:

    Yav baskan duyanda seni soforun komsusu sanar her gun birbirlerine caya gidiyolar sanki

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Orhan tomakmobilWeb@haberler.com:

    Çok abartılıyor

    4
    3
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    Değerli yorumcu kardeşlerim insan hayatı her şeyden önemli. o şöforün yerine kendinizi koyun. allah şifalar versin.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Aziz Yıldırım:

    Hağır ben üzüntüden kahğolmadım. Kim çıkağıyor böyle habeğleği??

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title