Haberler

    Aziz Yıldırım'dan Koung'a: Statta Anons Yaptırayım, Sana Talip Çıkar

    Güncelleme:

    Yıldırım, kadın voleybol takımının yıldızı Koung'un "Evlenmeyi düşünmüyorum." sözlerine "İstersen statta anons yaptırayım. Sana buradan bin tane talip çıkar." dedi.

    Kadınlar voleybolda bu sezon hem Süper Kupa hem de lig şampiyonluğunu müzesine götüren Fenerbahçe Grundig, Balıkesirspor maçı öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tur attı. Bu sırada voleybolcuları tebrik etmek için saha kenarına gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Kim Yeon Koung arasında esprili bir diyalog yaşandı.

    "İSTERSEN STATTA ANONS YAPTIRAYIM, BİN TANE TALİP ÇIKAR"

    Başkan, Güney Koreli voleybolcuya, "Sen daha evlenmeyi düşünmüyor musun?" diye sordu. Kim, "Hayır başkanım" diye karşılık verdi. Bunun üzerine Yıldırım, "İstersen statta anons yaptırayım. Sana buradan bin tane talip çıkar" deyince başarılı sporcu kahkahayı bastı.

    VOLEYBOLCULARA BÜYÜK SEVGİ

    Fenerbahçe'nin sarı melekleri kadın voleybol takımı Fenerbahçe Grundig, Balıkesir maçı öncesi statta şampiyonluk kupasıyla tur attı. Taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulunduğu oyunculara yönelik "Armanın gururu Sarı Melekler" ve "Şampiyon" şeklinde tempo tuttu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor Aziz Yıldırım Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (6)

    ŞİKECİ AZİZ:

    Halbuki amigo Aziz kendisi de anons yapabilirdi. Hazır mikrofonu almışken, taraflarına da küfür eder ve bol alkış alırdı.

    8
    8
    yanıtYanıtla
    jddjmobilWeb@haberler.com:

    Senin öyle bir laf etmek haddinemi ahlaksiz herif pis sikeci umarim sonun kaddafi gibi olur

    7
    9
    yanıtYanıtla
    hakan Mobil-ANDROID:

    hahaha kilosu kaca baskan. Yeni meslegin hayirli olsun baskan ama keske 7. yildan sonra baskanligi biraksaydin yahu. bizim icin hayirlisi olurdu. sayende en antipatik takimiz. sen ve 3 prensin sayesinde. Emre, Volkan ve Uslu. 4 unuzu ust uste koyup tekmeyi baak istiyorum. Ben fenerli olarak nefret ediyorum diger takimlar nasil sevsin.

    8
    8
    yanıtYanıtla
    gehbilibilimobilWeb@haberler.com:

    Biz kupa aliriz trene koyup gotururken siz bakarsiniz hahahaha ezikler sizi

    3
    5
    yanıtYanıtla
    xyzmobilWeb@haberler.com:

    Yaptıv yaptıv

    4
    1
    yanıtYanıtla
    MÜCAHİT 61:

    fenevbahçe ''pazarlama''kulübü. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title