Haberler

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Igor Tudor'a Milli Takım Hocalığı Teklifinde Bulundu

Güncelleme:

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'a milli takımın başına geçmesi için teklifte bulundu.

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın eski teknik direktörüIgor Tudor'a Milli Takım teknik direktörlüğü teklifi yaptı.

Azerbaycan basınında yer alan haberde; menajerler tarafından Azerbaycan Futbol Federasyonu'na önerilenIgor Tudor'in, teknik direktör adayları listesinde 1 numaraya yerleştiği belirtildi. Igor Tudor'un takım çalıştırmadığı ve bir önceki teknik direktörü Robert Prosinecki'den sonra bu göreve gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

SLAVEN BILIC TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Azerbaycan'ın Tudor'dan önce Slaven Bilic'e teklif yaptığı ancak Hırvat teknik direktörün burada herhangi bir hedefe ulaşamayacağı için görevi kabul etmediği vurgulandı.

40 yaşındaki Igor Tudor, Galatasaray'dan önce Hajduk Split, PAOK, Karabükspor ve sonrasında Udinese'de görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Slaven Bilic Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

gs33:

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Galatasaray''ın eski hocası Slaven Bilic''e milli takımın başına geçmesi için teklifte bulundu. heber tudar biliç ne alaka

5
0
yanıtYanıtla
Biliç:

Slaven Biliç ne alaka?

3
0
yanıtYanıtla
PİRLO:

GALATASARAYDA ADAM DEPLASMANDA 3 BERABERLİK ALDI DİYE FATİH TERİME İŞ BULMAK İÇİN HARCANMUIŞTI FATİH TERİM DEPLASMÖANI BIRAK EVİNDEDE REZİLLERİ OYNAR KOVAMAZSIN NEDENMİ TAZMİNAT CANAXARI İMPARATOR DEDİKLERİ ADAMI 3 KEZ KOVAN BAŞKA KLÜP YOK. FATİH ZATEN KOVULMADIK KLÜP BIRAKMAMIŞ

1
1
yanıtYanıtla
bjk1903:

bugune gadar gardaslik gormedik

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Galatasaray esli hocası Biliç!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Ali orhan:

Azerbaycanla gardassak türk hoca alsın bizden

0
0
yanıtYanıtla
köksal akın:

yav delimisiniz, acunun programında topla oynayan köpeklerden biri takımı çalıştırsa farkı olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title