Haberler

Aykut Kocaman, Fatih Terim'e Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Teknik Direktör Aykut Kocaman maç sonrası yaptığı açıklamada milli takım aday kadrosuna takımından futbolcu çağrılmamasıyla ilgili Fatih Terim'e serzenişte bulundu.

Torku Konyaspor, Süper Lig'in son haftasında şampiyon Beşiktaş'ı kendi sahasında 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrasında Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Aldıkları galibiyeti "Bugün Beşiktaş'ı yendik ve ikinci yarının en başarılı takımı olduk. İkinci yarıda 40 puan toplamayı başaran oyuncularımı tebrik ediyorum" sözleriyle değerlendiren Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, A Milli Takım'ın EURO 2016 aday kadrosuna hiçbir oyuncusunun çağrılmaması gerekçesiyle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e serzenişte bulundu.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA BİR TANE FUTBOLCU YOK

Millilerin EURO 2016'daki şansıyla ilgili de yorum yapan Kocaman "Gruptan çıkma şansıyla dördüncü olma şansı arasında hiçbir fark yok. Bir fırsat bulursa finale de yükselebilir, kırılgan şekilde yakalanırsa gruptan da çıkamayabilir. Hiçbiri sürpriz olmaz. Milli Takım ve kulüp takımlarının birbirini yukarı çekmesi lazım. Umarım çok başarılı olurlar. Torku Konyaspor ligin ikinci devresinde sadece 8 gol yiyerek 40 puan topladı ama Milli Takım kadrosunda bir tane futbolcusu yok. Biz saygı duyuyoruz ama öbür taraftan da, öbür taraftan da..." diyerek Terim'e serzenişte bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Fatih Terim Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (16)

klasik:

klasik fenevli yaklaşımı, ego tavan. . . ulan sen kimsin!! daha dün bir bugün iki seneye bu performansın yarısını gösterirsen o zaman konuş. . . milli takımda sürekli, sağlam, en önemlisi tecrübeli adam lazım. uefada görecez senin oyununu da oyuncunu da. . . .

20
35
yanıtYanıtla
LANANTEN:

Çekme sorunumu var sende sen hangi ligi seyrediyon adam sonuna kadar haklı

yanıt16
yanıt5
gs 31 hss:

aykutu almalıydı sseneye mıllı hoca aykuttur

26
4
yanıtYanıtla
gs 31 hss:

terım aykutu kıskandıgından konyadan topcu almadı terım fransada basarısız olursa mıllı takıman hocassı aykuttur

14
16
yanıtYanıtla
manager:

kusura bakma ama maca 8-9 kisi yabancilarla cikiyorsun takimi tasiyorlar , sacmalamis resmen!

3
9
yanıtYanıtla
Halil:

Aykut hoca ve takımını tebrik ederim. Fatih hoca hatasını elbet anlayacak

11
0
yanıtYanıtla
erolerol:

aykutçuğum bu fatih böyle maalesef, idealist ve ukaladır özelliklede konyadan adam almaz bence kaleci ve ömeraliyi almalıydı ama adamın amacı grubtan sonuncu olmak var galiba. . .

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen türkiyenin istatisliklerine göre en çok kurtarış yapan serkanı ve en çok top çalan 2 . futbolcu alı çamdalıyı almazsın gider eskişehirin yedek kalecisi doğru düzgün oynamayan semih kayayı alırsın hak mı bu hoca eğer başarılı olamazsanız işin çok zor.

11
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

FUTBOL SEZONU BOYUNCA CENTILMEN. FUTBOLU VE BAŞARILI. TEKNIK DİKTÖRÜ YLÜ KONYANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN KONYA TORTU SPORA TEBRIKLER

8
1
yanıtYanıtla
optimus prime:

şimdi bunlar avrupa da başarılı olacaklarını mı zannediyorlar.

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title