Haberler

Avrupa Süper Kupası Sahibini Bulacak

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Süper Kupa için mücadele edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Barcelona ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında yarın Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te karşılaşacak.

Boris Paichadze Dinamo Arena'da iki İspanyol takımını karşı karşıya getirecek maç, TSİ 21.45'te başlayacak.

WILLIAM COLLUM YÖNETECEK

Karşılaşmayı İskoç hakem William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Francis Connor ve İrlanda Cumhuriyeti'nden Damien MacGraith yapacak. Yine İskoçya'dan Graham Chambers'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı mücadelede, Bobby Madden ve Kevin Clancy ilave yardımcılıkları üstlenecek.

Barcelona, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Juventus'u 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Ukrayna ekibi Dnipro'yu 3-2'lik skorla geçerek kupayı müzesine götürmüştü.

BARCELONA'DA NEYMAR YOK, ARDA KAFİLEDE

Barcelona'da kabakulak hastalığı sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak Brezilyalı futbolcu Neymar, Sevilla karşısında oynayamayacak.

Neymar'ın UEFA Süper Kupa maçı için dahil edilmediği takım kafilesinde, kulübün transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecek milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal ile sakatlıkları devam eden Jordi Alba, Adriano ve Douglas ise yer aldı.

SEVILLA'DA 2 EKSİK

Sevilla'da Barcelona maçı öncesi 2 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

Kolombiyalı golcü Carlos Bacca'nın yerine forvet hattına transfer edilen İtalyan Ciro Immobile ve teknik direktör Unai Emery'nin vazgeçilmezlerinden Arjantinli savunmacı Nicolas Pareja, sakatlıkları sebebiyle Barcelona karşısında takımını yalnız bırakacak.

BARCELONA, ARDA'YI KADROSUNA KATTI

Barcelona, yeni sezon öncesi kadrosunu 2 transferle güçlendirdi.

Katalan ekibi, Atletico Madrid'den milli futbolcu Arda Turan ve UEFA Süper Kupa'da karşılaşacağı Sevilla'nın önemli kozlarından Aleix Vidal'i transfer etti. Buna rağmen transfer yasağı bulunan Barcelona, iki oyuncusunu yeni yıla kadar oynatamayacak.

Kadrosuna 2 oyuncu katan İspanyol devi, kaptanı Xavi, Ibrahim Afellay ve Gerard Deulofeu ile yollarını ayırdı, Martin Montoya'yı kiralık olarak gönderdi.

SEVILLA, AS OYUNCULARINI KAYBETTİ

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, yeni sezon öncesi kadrosunda büyük değişikliğe gitti.

Sevilla, geçen sezon takımı başarıya taşıyan golcüsü Bacca'yı 30 milyon avro karşılığında İtalyan ekibi Milan'a gönderdi, Vidal için de Barcelona'dan 17 milyon Euro bonservis bedeli aldı.

Sözleşmesi sona eren Stephane Mbia'nın Trabzonspor'a transfer olduğu Sevilla'da ayrıca, Iago Aspas, Mariano Barbosa, Fernando Navarro, Bryan Rabello, Manu del Moral, Alejandro Arribas, Diogo Figueiras, Cicinho, Baba Diawara ve Piotr Trochowski takımdan ayrıldı.

Birçok oyuncusunu elden çıkaran Sevilla, Stoke City'den Steven N'Zonzi, Chelsea'den Gael Kakuta, Milan'dan Adil Rami, Bordeaux'dan Mariano Ferreira, Getafe'den Sergio Escudero, Celta'dan Michael Krohn-Dehli, Dnipro'dan Yevhen Konoplyanka'yı renklerine bağladı. Borussia Dortmund'dan Immobile'yi kiraladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gürcistan Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (9)

yunus:

sevilla ispanyanın 5. en iyi takımı. Barca, real madrid, atletico, valencia hatta malaga bile iyi takım sevilladan. Ama sevilla buna rağmen üst üste 3. kez uefa kupasını kaldırdı. Gs de 15 yıl önceki kupasıyla övünebiliyor. Fb ve bjk yanına bile yaklaşamıyor yazık bize gerçekten.

5
2
yanıtYanıtla
Dogulu:

1.Si 3 sene üst üste değil 2 sene uüst üste aldı. 2.si onların ligi dünyada ilk 3 de olan bir lig.Kiyaslama yaparken dikkat edelim.Bizim takımlarımızda elinden ggeleni yapıyor ama olmuyor.Mesela Benfica kaç kere final oynadı ama kazanmadi demek ki bazı şeyler ha diye olmuyor sabırlı olmamız lazım. Bir şey daha eklemek isterim sen ve bizler her sezon takımımız a doğru destek veriyor muyuz acaba? Takımın her sezon formasını alarak veya takım ürünleri ni alarak takimlarimiza katkı sağlıyor muyuz? Sen bir şey ler yapki takımında sana şampiyonluk lar hediye etsin.Yerimizde oturarak hadi final oynasın lar demekle olmuyor kardeşim. Benden tavsiye değerlendir derim.

yanıt1
yanıt0
yunus:

bizdeki takımların harcadığı para ve kadroları düşün bir de başakşehir , trabzonun ve fbnin elenmelerini değerlendir o zaman anlayacaksın beni. Keşke istanbul, bursa, trabzon veya konyada yaşasaydım da o yapılan güzel stadlarda kombinemle maç izleyebilseydim ama futbol şehrinde değilim ne yazık ki.

yanıt0
yanıt0
halirbam:

dogulu . . . bir takima forma alarak destek verilmez . . . o formalar maddi destektir tamam . . ama adama sorarlar . . . dogru dürüst adam olmayana dünya kadar para verip 3 sezon imza atip 1 sezon sonra postalayip CEZA parasini ödüyorsan . . yani kisacak PAZARLAMA böl m m hep zarar ediyorsa niye o sirkete para vereyim. . . HERSEY KAFADA BASLAR ORADA BITER . . . bizler AMATÖRÜZ , sabir yok , adam kayirma var, hic bir yerde profesyonel degiliz tribüne oynayan zihniyet var. alt yapiya para var ama adam yok

yanıt0
yanıt0
Dogulu:

Halirbam bence yanlış düşünüyorsun kardeşim. Tabikide bazı oyunculara para verirsiniz ama karşılığını bazen alamazsınız. Ama bazı oyunculara verdiğiniz paranın 10larca hatta 100lerce karşılığını alırsınız. Peki soruyorum oyuncudan kar edince laf etmiyoruz zarar edince mi laf ediyoruz.? Onun için amatörce konuşmaktansa bazı şeyleri öğrenip değerlendirip amatorlukten çık derim.Benden sana tavsiye değerlendir derim.

yanıt0
yanıt0
aç açMobil-ANDROID:

devlettttt bitir şu işi yoksa vatandaş bitirecek bu işi biz mi çıkalım sokaklara

4
1
yanıtYanıtla
Galatali:

Kardes yanlis haberdesin

yanıt5
yanıt1
,,,,,,,:

neyin kafasını yaşıyon sen belli kafan bulanmış spor sayfası burası :))))) kapa kapa

yanıt1
yanıt0
.....:

GERZEK CİNCONLULAR

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title