Haberler

Atletico Madrid'e transfer olan Luis Suarez, Barcelona tesislerinden ayrılırken gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Barcelona'dan ayrılmak isteyen ve Atletico Madrid'le anlaştığı belirtilen Luis Suarez, Katalan ekibine veda etti. Uruguaylı futbolcunun tesislerden ayrılırken gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Atletico Madrid ile anlaşan Barcelona'nın Uruguaylı golcüsü Luis Suarez, Katalan ekibinden ayrıldı. Golcü futbolcu Ciutat Joan Gamper tesislerine gelerek takıma veda etti.

Tesislerden aracıyla ayrılırken gözyaşlarını tutamayan Uruguaylu futbolcuyu basın mensupları görüntüledi.

SORULARI ÇALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Başkan Jose Bartameu ile sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılmak istediğini belirten Suarez için İtalyan ekibi Inter ve Juventus'la görüştüğü ifade edilmişti.

Hatta İtalyan vatandaşı olmak için sınava giren ancak sınavda soruların çalınmasından dolayı soruşturma başlatılan Suarez'in bu ülkeye transferi yattığı için Atletico Madrid ile anlaştığı iddia edildi. Suarez'in yıllık 9 milyon euro alacağı söyleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Luis Suarez Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

TEAM SYSTEM:

Avrupa''daki büyük takımların ünlü futbolcuları bile bizim futbolcular gibi parayı görünce hemen abartılı aşırı lüks arabaları ( lamborghini ferrari masteng aston martin bentley gibi ) tercih etmiyorlar . Görgüsüz Türk futbolcular ne oldum delisi aşırı lüks ve pahalı hastalığına çabuk yakalanıyorlar .

16
4
yanıtYanıtla
.....:

Iyide bunun sana bana vatandaşa faydası ne?

yanıt2
yanıt3
erkek:

iyiki bu lafi bi ogrenmisiniz,sana bana faydasi ne,madem rahatsiz oluon nie okuosun,herseyden rahatsiz oluosan git bi koye al 50 koyun dag dag gez dunyadan bi haner yasa,sana davetiyemi yolladilar gel bu haberi oku diye,nr bicim insanlar var yaa

yanıt1
yanıt2
.....:

Futbolu bıraktığı gün tüm futbolcular sevinecek çünkü ısırıyor!

7
3
yanıtYanıtla
Thetürk:

Bir ispanyol atasözü der ki HOLA canım HOLA

2
0
yanıtYanıtla
XX JUVENTUSLU:

ah be luis keşke juventusa gelseydin en büyük juventus kim takar türk futbolunu

0
0
yanıtYanıtla
tatanga:

sankı turkıyede bır takıma geldı ıspanyada yıne ahmak. . .

yanıt8
yanıt0
YİĞİDO:

Kardeş adam okuma özürlü demekki, yada okuduğu yer gözleri değil başka tarafı, çok yüklenmemek lazım!

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title