Haberler

Atını dövdüğü görüntüyle gündem olduktan sonra özür dileyen Halis Karataş, yarışlara ara verdi

Güncelleme:

Ünlü jokey Halis Karataş'ın önceki gün atını dövdüğü görüntü sosyal medyada adeta infial yarattı. Tepkilerin odağındaki Karataş, olay sonrasında kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı özür yazısında yarışlara ceza olarak 1 ay ara verdiğini duyurdu.

Atını gövdüğü görüntülerle sosyal medyada gündem olan Türkiye'nin efsane jokeyi Halis Karataş, özür dilediği açıklama sonrasında yarışlara ara verdi.

Karataş, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "İstanbul'da bugün bindiğim ve son dönemde birlikte güzel birinciliklere imza attığım Arts Man ile aramda yaşananlar tüm yarışseverleri ve hayvanseveleri olduğu gibi beni de çok üzdü. Starta girerken huysuzluk yaparak diz kapağımı neredeyse kırılacak duruma getirmesi sonrasında can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum" dedi.

Atını dövdüğü görüntüyle gündem olduktan sonra özür dileyen Halis Karataş, yarışlara ara verdi

CEZA ALMASI İSTENMİŞTİ

Görüntülere tepki gösteren bazı vatandaşlar, Halis Karataş'ın bu görüntüler sonrası ceza alması gerektiğini dile getirmişlerdi.

Atını dövdüğü görüntüyle gündem olduktan sonra özür dileyen Halis Karataş, yarışlara ara verdi

YARIŞLARA ARA VERDİĞİNİ DUYURDU

Karataş, yaptığı açıklamanın devamında "Biraz önce yaptığım açıklamaları her ne kadartüm samimiyetimle yapmış olsam da ayrıca aldığım bazı kararları paylaşmak isterim. Ayrıca bana verilecek cezayı beklemeden 1 Eylül'den itibaren de 1 ay boyunca at binmeme kararı aldım. Bu süre zarfında kendimle yüzleşip, beni böyle bir hatayı yapmaya sevk eden şeyin ne olduğunu bulmayı umuyorum" ifadeleriyle yarışlara 1 ay ara verdiğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halis Karataş Sosyal Medya Türkiye Karataş Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (100)

Halis:

Halis karataş adamdır ata kamçı bile vurmaktan çekinir, anlık acıyla öyle bir hareket yapmış ve hatasının farkında Halis''i yedirmeyiz

11
17
yanıtYanıtla
R:

Aynen buraya is olsun diye yaziyorlar hayatlarinda kac kez yemek birakmislar sokak hayvanlarina su vermisler is olsun coguda kiskancligindan zaten hic canini sikmasin onu sevenler yeter yine de turkiyeye mal olmus biri dikkat etmeli

yanıt1
yanıt0
Emre:

Boş konuşma kardeşim acıyla yapışmış canı tatlıysa defolsun bıraksın o zaman kendisi bilmiyorum attan düşüp ölmek var bırakın avukatlığıda başta arts man olmaküzere yarış severlere ve hayvan severlere yapılan bu saygısızlığı değerlendirin iyi jokey olabilir ama iç yüzü buymuş demekki masum bir hayvana vuracak kadar kalitesizmiş

yanıt0
yanıt0
vatandaşın biri:

ne var bunda siz hiç tokat yemedinizmiata düşman gibi binecen , dost gibi bakacan babaadamın suçu yok işize bakın

8
14
yanıtYanıtla
:

hastasın sen

yanıt3
yanıt1
Ane...:

Halis Karataş Türkiyedeki en başarılı jokeyimiz,,uluslararası alanda da taninmiş bir kardeşimiz..Ani yapılan bir fevri davranışla bir hata yapmış..Kim olsa aynı tepkiyi verebilirdi.İnsanın beklemediği bir anda bu tip şiddete göstereceği bir tepki ,o anda çocuğunuz olsa ona da tokat vurabilirsiniz o sancılı halde..Geçmiş olsun..Halis Karataşı seviyoruz.Bu camiadaki Ekrem Kurt,Ahmet Atçı,Kadir,neyse Halis Karataş da aynı değerde biri..Hatasız kul olmaz...Özür diledi..Biraz hoşgörülü olmak lazım..

15
5
yanıtYanıtla
Vicdanli:

Sen halisin avukatı mısın iyi jokey olabilir ama daha adam olmamis yaziktir

yanıt1
yanıt7
Wother:

Karaktersiz

9
10
yanıtYanıtla
yorumcu:

hoştt her insan hata yapar ALLAH değil ki hatasız olsuz. halis adamdır

yanıt4
yanıt7
HAMİT:

Bence bunun cezasını o at vermeliydi. Üzerinden atıp idrarını yapmalıydı.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title