Haberler

Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti

Güncelleme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü Alpaslan Öztürk attı.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile kümede kalma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor RAMS Park'ta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup etti.

PERDEYİ ICARDI AÇTI

Karşılaşmanın 35. dakikasında Dries Mertens'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mauro Icardi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti

ABDÜLKERİM, FARKI 2'YE ÇIKARDI

Müsabakanın ilk yarısında goller peş peşe geldi. Icardi'den 5 dakika sonra sahneye çıkan Abdülkerim Bardakcı, Hakim Ziyech'in kullandığı kornerde kafa vuruşuya topu filelere yollayarak farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti

MERTENS SAHNEYE ÇIKTI

Müsabakanın 77. dakikasında Berkan'pasıyla çaprazda topla buluşan Dries Mertens, topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi.

TEK GOL ALPASLAN'DAN

Konuk takımın skoru belirleyen tek golünü 85. dakikada eski Galatasaraylı Alpaslan Öztürk kaydetti.

PENALTIYI ÖNCE KAÇIRDI, SONRA ATTI

Galatasarayi 90+2. dakikada Carlos Vinicius'un ceza sahası içinde yerde kalması sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, kaleci Erdem'i geçemedi. Hakem, sahasına erken giren Pendiksporlu futbolcuları tespit etti ve penaltıyı tekrarladı. Topun başına tekrar geçen Kerem, bu kez meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.

KENDİ REKORUNU TEKRARLADI

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarladı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray,galibiyet serisini 14 maça çıkarttı. Cimbom, geçen sezon Süper Lig'in 12 ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kırmıştı.

SERİ 21 MAÇA ÇIKTI

Ligdeki tek yenilgisini Hatayspor maçında yaşayan Galatasaray, yenilmezlik serisini 21 maça çıkardı.

ICARDI TARİHE GEÇTİ

Sarı-kırmızılıların ilk golünü atan Mauro Icardi, Süper Lig'de 20 gole ulaştı. Arjantinli yıldız Süper Lig'de üst üste 2 sezonda 20 gol barajını geçen ilk yabancı oyuncu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Trendyol Süper Lig Kerem Aktürkoğlu Alpaslan Öztürk Dries Mertens Mauro Icardi Galatasaray Pendikspor Trendyol Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

AYHAN BAYRAK:

Pendik maçı önceden satışını yaptı zaten alıştık böyle şeylere

32
170
yanıtYanıtla
Kaan Doğan:

10senedir şampiyon oşamıyosunuz faturasını Galatasaray'a çıkarıyosunuz

yanıt156
yanıt20
Mehmet Acıoğlu:

Ligden düşme korkusu olan bir takım maç satacak buna kendin bile inanmıyorsun Ali koç artıklığını bırakın çamur at izi kalsın

yanıt111
yanıt14
Şükrü Polat:

Kaan ve Mehmet denen insan görünümler Pendik başkası gs yöneticisi:))))) mac satmadı da napti. Fenerbahce maçında yerden kalkmiyolardi. Görmemek için herseyi yapiyosunuz

yanıt12
yanıt72
İsa Gl:

Yakında fb de 4-5 tane yerse onada satış dersiniz

yanıt62
yanıt7
Nuri Aga:

Pendik canavar gibi top oynadı. Gs nin usta ayakları olunca fark kaçınılmazdı koçum.

yanıt51
yanıt7
Murat Celik:

bu yılın şampiyonu Galatasaray

120
16
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

sen ekmeğinin peşinde koş GS li oyuncular milyon dolar kazanıyor sezon bitince Maldivler deler sen neredesin o yüzden sevinme

yanıt23
yanıt60
Adam olacak çocuk:

Pendiği malum takımın geçen nasıl ve ne şekilde mağlup ettiği apaçık ortadayken utanmadan arlanmadan hala Galatasaray a laf atmaları, hatta ve hatta kollaniyor dedikleri Galatasaray a 4 maçtır isabetli şut dahi atamayan adamların 1959 öncesi şampiyonluklar defterini açma zamanları geldi...

51
9
yanıtYanıtla
Bir insan:

Pendik baskani gs de de yonetici zaten pendik düşswde olur mesele belli

6
20
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title