Haberler

Aslan'da Roberto Mancini sesleri! Hamamcıoğlu seçilmesi halinde İtalyan hoca geri dönüyor

Güncelleme:

Sarı kırmızılılar rotayı eski hocası Mancini'ye çevirdi. Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'na destek veriyor. Aysal, 2013/14 sezonunda çalıştığı Roberto Mancini ile görüştü.

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi iki başkan adayı da çalışmalarını sürdürüyor. Eski başkan Ünal Aysal ise başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyor. Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'nin haberine göre eski başkan Aysal; Galatasaray'ın yeniden başına geçme noktasında, başarılı İtalyan çalıştırıcıdan olumlu geri dönüş aldı.

Aslan'da Roberto Mancini sesleri! Hamamcıoğlu seçilmesi halinde İtalyan hoca geri dönüyor

SEÇİM YARIŞI KIZIŞTI

Seçim öncesi Dursun Özbek tarafı gayrimenkul projeleri ve kasa kolaylığı vaatlerini ön plana çıkardı. Eşref Hamamcıoğlu ise gelecek hafta önemli açıklamalarda bulunacak. Hamamcıoğlu, İnan Kıraç, Adnan Öztürk ve Ünal Aysal ile birlikte çalışarak seçimde iddialı konumda olmak istiyor.

GALATASARAY İLE TÜRKİYE KUPASI KAZANDI

30 Eylül 2013'te Fatih Terim'in yerine takımın başına getirilen Mancini, sarı kırmızılı ekibin başında 46 resmi maça çıktı. Galatasaray, İtalyan çalıştırıcı yönetiminde 25 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda Aslan, rakip filelere 82 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü. Mancini, Galatasaray'daki en önemli başarısını Ziraat Türkiye Kupası'nda ortaya koydu. Sarı kırmızılılar, tecrübeli teknik adam yönetiminde kupayı müzesine götürme başarısı gösterdi. Süper Lig'i ise 2. sırada tamamladı.

Aslan'da Roberto Mancini sesleri! Hamamcıoğlu seçilmesi halinde İtalyan hoca geri dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title