Haberler

Arşiv -Milli Atletlere Doping Cezası

- Milli atletlere doping cezasıİSTANBUL - Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı 2 gümüş madalyayı geri alırken, Gamze Bulut'un ise 2011'den bu yana olan derecelerini iptal etti.

- Milli atletlere doping cezası

İSTANBUL - Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı 2 gümüş madalyayı geri alırken, Gamze Bulut'un ise 2011'den bu yana olan derecelerini iptal etti.

Milli atlet Elvan Abbeylegesse 2007 Dünya Şampiyonası'nda verdiği örnekte dopinge rastlandığı için IAFF'den ceza aldı. Abeylegesse'nin 2007 Dünya Şampiyonası'nda 10 bin metrede aldığı gümüş madalya ile 2008 Pekin Olimpiyatları'nda 5 bin ve 10 metrelerde kazandığı 2 gümüş madalya geri alındı. Sporcuya 2015 Eylül ayından başlatılarak 2 yıl men cezası verildi.

Öte yandan 2012 Olimpiyat Şampiyonu Gamze Bulut'un 2011'den bu yana elde ettiği dereceleri biyolojik pasaportundaki tutarsızlıkları öne sürülerek iptal edildi. IAAF ayrıca, Gamze Bulut'a 2020 yılının mayıs ayına kadar men cezası verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elvan Abeylegesse Pekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title