Haberler

Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a konuk olacak

Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi 2023-2024 sezonu ikinci hafta mücadelesinde Arkas Spor, yarın Ankara'da Ziraat Bankkart'a konuk olacak. Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, maçın canlı yayını TRT Spor Yıldız'dan izlenebilecek.

Arkas Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi 2. hafta mücadelesinde 22 Ekim Pazar günü Ankara'da Ziraat Bankkart ile karşı karşıya geliyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, 2. hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Ziraat Bankkart ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 15.00'te başlayacak. Ligin ilk haftasında oynadıkları maçları kaybeden iki ekip de bu müsabakayla birlikte çıkış arıyor.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden de sezonun ilk deplasman maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Son iki sezonun lig şampiyonuna karşı hedefimiz, iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmak ve İzmir'e galibiyetle dönmek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

TRT Spor Yıldız Arkas Spor Uğur Özden Sigorta Ankara Arkas Spor Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title