Haberler

Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur

Güncelleme:

Ümit Milli Takım'ın hocası olmak için artık saatleri sayan Arda Turan'ın yardımcıları belli oldu. Arda Turan'ın ekibinde eski futbolcular Hakan Balta, Hakan Ünsal, Barış Özbek, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman yer alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, milli takımlardaki antrenörlük ekibinde köklü bir değişime gidiyor. Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Arda Turan geçiyor. Arda Turan ve ekibinin kısa süre içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur

ESKİ FUTBOLCULAR VAR

DHA'nın haberine göre; Arda Turan'ın ekibinde Hakan Balta, Hakan Ünsal, Barış Özbek, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman var.

FUTBOL DÜNYASI İKİYE BÖLÜNDÜ

Geçtiğimiz sezon futbolculuk kariyerini noktalayan Arda Turan'ın başlangıcı böyle bir görevle yapması futbol dünyasını ikiye böldü. Turan'ın uluslararası deneyimiyle Milli Takım'a faydalı olacağı görüşünü savunanlar ve tecrübesiz olduğunu söyleyenlerin sayısı hayli fazla.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Toraman Uğur İnceman Milli Takım Hakan Ünsal Barış Özbek Hakan Balta Arda Turan Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (12)

Onur Alp:

Her yere saldıran en ufak bir eleştiriye açık olmayan başkasının hanımına laf atan sonra hastane basıp kurşunlayan uçakta gazeteciye kafa atan daha ne diyeyim kötünün kötüsü bu olsa gerek

188
51
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Rezalet bunun adı torpili sağlammış

178
42
yanıtYanıtla
mehmet bay:

Arda ne ara antrenör olduda ümit millnin başına geçecekmiş.Önce bir amatör liglerde hocalık yapsın.Karakter olarakta milli takıma uygun olduğunu düşünmüyorum.

15
12
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Fatih Terim'in ekmeğini yiyor son 10 yıldır ne top oynadı ne birşey yaptı havadan trilyonları götürdü, şimdide onun sayesinde oralara aldırdı. Ülke futbolu 30 senedir gelişmiyor.

13
7
yanıtYanıtla
corci:

örümcek ağı gibi sarmışlar futbol camiasını, tamamen bitirene kadar bırakmayacaklar.

13
5
yanıtYanıtla
erdem kaya :

Ben Sporcunun Zeki Çevik Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim Mustafa Kemal Atatürk

12
0
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Ayağına top değmemiş adamlar Arda'yı eleştiriyor, işinize bakın ya Allah aşkına

6
3
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

TÜRKİYEDE HOCADA KALMAMIŞ

6
3
yanıtYanıtla
Yusuf Algan:

Başarısı olan kişi umit miili takımının başına getirilerdi şimdi torbili büyük olanı getiriyor onda sonra türkiyede yapancı sayısı fazla milli takıma oyuncu cıkmıyor diyorlar artık umıt miili takım avaraj takımı olur

4
1
yanıtYanıtla
Can Özer:

Boyle cahil topluma boyle cahil ve sorunlu teknik adam. Bakmayin adam yazdigima. Yanindan gecmez.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title