Haberler

Arda Turan'ın Kardeşinin Açtığı Pankart, Galatasaraylı Taraftarları Kızdırdı

Güncelleme:

"Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Başakşehir'le anlaşan Arda Turan'a, kardeşi tribünden destek verdi. Okan Turan'ın açtığı pankart, sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı.

Başakşehir'in sahasında Karabükspor'u 5-0 yendiği maçta tribündeki bir ismin açtığı atkı dikkat çekti.

Başakşehir, sahadan 5-0 galip ayrılırken Arda Turan oyuna 54. dakikada Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna girdi. Maçta gol ya da asist yapamadı. Maçı tribünden izleyenler arasında Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan da vardı.

"ÇOK OLANLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANIR"

Eşkiya Dünya'ya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Okan Turan, bir grup arkadaşıyla maçı izlerken "Çok olanlar değil, inananlar kazanır" atkısıyla poz verdi.

Her fırsatta Galatasaraylı olduklarını dile getiren Arda ve Okan Turan kardeşler sosyal medyada tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (32)

cc:

fatih terim gibi soyguncuya laf etmeyenler gelmiş burada arda ya çemkiriyor. alayınız böyle sizin

15
11
yanıtYanıtla
nusaybinli mehmed:

NİYE BU KADAR ZORUNUZA GİTTİ ANLAMADIM?FUTBOL PROFESYONEL OYUN İSTEDİĞİ TAKIMA GİDER SONUÇTA. 3 BÜYÜKLERİN BÜTÇESİNE GÖRE OLDUKÇA DÜŞÜK BÜTÇELİ BİR TAKIM ŞAMPİYON OLACAK DİYE NİYE ZORUNUZA GİDİYOR?KISKANMAYIN ÇALIŞIN SİZİNDE OLUR

9
10
yanıtYanıtla
NUSAYBİNLİ MEHMED:

NE KADAR KORKUYORSUNUZ BU TAKIMDAN, TARAFTARINDAN YAPTIĞI VE YAPACAĞI BAŞARILARDAN. . . . . NE DERSENİZ DEYİN GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR!!!. . . . .

yanıt1
yanıt0
taner:

takım doğuştan tutulur sonradan takım değiştiren ben fanatiktim şöyleydi böyleydi diyemez. demekki siz harbi gs li değilmişiniz.

5
9
yanıtYanıtla
cinconlular vefa nedir bilmez.:

ardaya yapılanlar vefasızlık. adam size hayatınız boyunca görmediğiniz para kazandırdı vefasız cinconlular. Bu zamana kadar fetöyle, hakemlerle şampiyon oldunuz. Bundan sonra siz şampiyonluk yerine rüya görürsünüz cinconlular. Paragöz paratorunuz birde takımı batırdımı tamam. Sonra 2. Ligdesiniz layık olduğunuz yere hadi bakayım topuklayın naş naş. Sizi bundan sonraki maçlarda Cüneyt çakırda kurtaramaz artık.

7
5
yanıtYanıtla
gs:

salyalarını bi sil, sonra da git kumda oyna

yanıt1
yanıt1
cimbomlu:

sen cimbomun adını agzına bile alma karaktersiz belli her yerinden asena gibi kıvırmandan fenerli oldugun unutma uefa ve super kupayı alan TÜRKİYE de alan tek takım

yanıt1
yanıt2
CİNCON:

NE ÇİRKEF CİNCONMUŞ YA. AYIP BE. ADAM SİZE HAYATINIZ BOYUNCA GÖRMEDİĞİNİZ PARAYI KAZANDIRDI. SİZİN YAPTIĞINIZA BAK. EL İNSAF YAA

9
3
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

HİÇMİ PARA GÖRMEDİK DİNGİL. ENDİAYE 17 MİLYON KAZANDIRDI. ARDADAN 5 MİLYON FAZLASI

yanıt0
yanıt1
Reis:

GS''ın ne yarası var da gocunuyor anlamadım. Adam Başakşehir atkısıyla poz vermiş üzerinde de Başakşehire uygun bir slogan var, siz niye alındınız da adama sosyal medyadan yüklendiniz. Açıklayın da bilelim.

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title