Haberler

Arda'nın Babası: Arda, Barcelona'dan Sonra ABD'ye Gidecek

Güncelleme:

Arda Turan'ın babası Adnan Turan, oğlunun Barcelona'da 3-5 yıl oynadıktan sonra ABD'ye gideceğini söyledi.

Futbol hayatına İspanyol devi Barcelona'da devam eden milli futbolcu Arda Turan'ın babası Adnan Turan, oğluyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"ARDA NE SÖYLEDİYSE YAPTI"

Işık Okulları'nın düzenlediği "Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar" organizasyonunda "Yılın Erkek Sporcusu" ödülüne layık görülen milli futbolcunun ödülünü aldığı törende Karar'a konuşan baba Turan, "Arda ne söylediyse hepsini başardı. Bundan sonra da başarır. Bana, 'Galatasaray'ın kaptanı olacağım' demişti, oldu. Futbol hayatına yurt dışında devam edeceğini söyledi, yaptı. Çok da başarılı oldu. Şimdi 'Ya UEFA Başkanı ya da TFF Başkanı olacağım' diyorsa onu da başarır" yorumunu yaptı.

"GALATASARARAY BAŞKANI OLMAK İSTER"

Arda'nın 3-5 yıl Barcelona'da oynadıktan sonra ABD'ye gidebileceğini vurgulayarak, "Dilini ilerletip, UEFA Başkanı olabilir ama bunun için Avrupa'da çok dostun olması lazım" ifadesini kullanan Adnan Turan, Galatasaray başkanlığı ile ilgili sorumuza, "Neden olmasın? Arda'nın hayalindeki şey Galatasaray başkanlığı. O konuma gelirse UEFA başkanlığının da yolu açılır" yanıtını verdi.

"BARCELONA'DAN SONRA ABD'YE GİDECEK"

Real Madrid maçı sonrası yıldız oyuncuya yöneltilen eleştiriler konusunda, "Katalan basının eleştirmesi değil, hocasının ne ne dediği önemli. Enrique, Arda'ya destek oluyorsa mesele yok demektir. Çünkü orası Barcelona" değerlendirmesinde bulunan baba Turan, şöyle devam etti: "EURO 2016'da inşallah başarılı olacağız. Kimsenin inanmadığı dönemde Arda finallere gideceğimize inanıyordu. Hatta eleme oynamadan gideceğimizi söylemişti. Yüzde 1 ihtimal varken bunu başardılar. Arda'nın Barcelona'dan sonra ABD'ye gider. 2 sene orada oynar. Ondan sonra da Türkiye'ye döner ve futbol hayatına devam eder."

"3.LİG'E DÖNECEĞİZ"

"Şu an Arda'nın yetiştiği Altıntepsispor'un başkanlığını yapıyorum." diyen Turan, "Oğlumun desteği ile yetiştiği takımı yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah eski günlerimize ve 3. Lig'e döneceğiz." dedi.

Kaynak: Karar

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adnan Turan Arda Turan Turan Arda Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500

Yorumlar (34)

BİLEN:

dayı şunu yaz bir kenara senin oğlun 3-5 yıl değil 3-5 ay daha oynayamaz barcelonada ondan sonra gideceği adres de abd değil türkiye süper süper ligidir.

18
1
yanıtYanıtla
HASAN:

ARDA BARCELONA SAYFASINI KAPATMIŞTIR. BARÇA NIN TÜM MAÇLARINDA SON 15 DK. OYNAYABİLEN KALİTEDE BİR OYUNCUDUR. ÇOĞU MAÇLARDA ADI BİLE YOKTUR. .

14
0
yanıtYanıtla
son noktaMobil-IOS:

Üç beş yılmı ulan 1 kaç saat sonra bile gönderebilirler dalgamı geçiyosunuz

12
1
yanıtYanıtla
D.PAŞALI:

Ulan arkadaş biraz kedi insanımızı sevelim yaa Allah rızası için, yorumlara bakıyorum bir çekememezlik, başarısız olması için nerdeyse dualar (Arada destekleyen yorumları tenzi ederim) yaa arkadaş o çocuk bizim evladımız, dünyanın en iyi takımına gitmiş ama yerden yere vurun, vay efendim yedekmiş oynayamıyormuş, bu onun kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez, ayrıca birileri avrupada oynayamaz demiş, arkadaş siz başka gezegendenmi geldiniz? Atletico Avrupa takımı değilmi? biraz vicdan yaaa.

6
7
yanıtYanıtla
sivas:

arda bu oyunla istanbuldaki adalara bile gidemez

11
2
yanıtYanıtla
...........:

arda sakalları kes böle kızlarda sana bakmaz biraz bakımlı ol kardeşim bak sinem bile seni bıraktı kenana koştu saçları uzat atleticoda seni çok sevmiştik be arda imajını deiştir korkak futbol oynuyorsun be kardeşim sen neymardan daha iyisin yemin ediyorum bırak neymarı messiyi bu iki pislik yüzünden kendini bitirdin

5
5
yanıtYanıtla
bursasporlu cihan:

barçada 3-5 yıl oynamakmı? şaka yapıyor heralde zaten sponsorların iteklemesi ve zoruyla yapılmıs bir transfer seneye gönderirler ardayı ne 3-5 senesi?

8
2
yanıtYanıtla
Yasin kaya:

3-5 yıl barındırmazlar onu orda orası TÜRKİYE değil :)

8
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Salavat oku, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa nın Şefaatine mazhar ol.

9
0
yanıtYanıtla
bay sakin:

hergün arda arda arda kimle birlikte nerde hangi takımda sıkıldık bir rahat bırakın insanları

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title