Haberler

Arda Güler'in Real Madrid'e imza attığı törene damga vuran an! Annesi gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Arda Güler'in annesi Serap Güler, basın toplantısının düzenleneceği salonda Real Madrid'in oğlu için yaptığı klibi izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Real Madrid'in Arda Güler için düzenlediği imza töreninde duygusal anlar yaşandı. Genç yıldızın annesi Serap Güler, oğlunun klibinin toplantı odasında izletildiği anlarda gözyaşlarını tutamadı.

"EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Basın toplantısında açıklamada bulunan Arda Güler, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid'in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur." dedi.

Arda Güler'in Real Madrid'e imza attığı törene damga vuran an! Annesi gözyaşlarına boğulduArda Güler'in annesi Serap Güler gözyaşlarını tutamadı

"HENÜZ 18 YAŞINDA OLMANA RAĞMEN BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIN"

Başkan Florentino Perez ise Arda Güler için, "Bu önemli günde bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı olan Real Madrid kadrosunu güçlendirmek için yeni bir oyuncuya 'Merhaba' diyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoş geldin Arda Güler. Sevgili Arda yeteneğin ve çaban seni buraya getirdi. Bu formayı seçtiğin için teşekkür ederim. Henüz 18 yaşında olmana rağmen büyük başarılara imza attın." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Serap Güler Real Madrid Arda Güler Madrid Hakim Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (7)

Aynur Yüksel:

MaşaAllah ne güzel bir gurur,Rabbim muhafaza etsin bütün evlatlarımızı

110
8
yanıtYanıtla
apolat:

Rabbim cümlemizin evladına gurur yaşatacağı, bizleri onurlandıracak evlatlar nasip etsin, yolları, meslekleri. tercihleri ne olursa olsun

41
0
yanıtYanıtla
emin demirtaş:

MAŞALLAH TEBRİK EDERİM

40
1
yanıtYanıtla
Muammer Calik:

Cocuk zamaninda rüştünün barselonadaki dustugu duruma dusmez insallah

35
4
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Para paraaaaaa

4
21
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Müslüman Türk milletinin milli gururumuz Arda Güler yolun açık olsun inşallah oradada aynı başarıyı tekrar edersin . Fenerbahçe şimdi seni oynatmadığı günlerin derdine düşsün .

19
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kesap:

Cenab-ı Allah utandırmasın, işi rast gitsin, inşallah...!

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title