Haberler

Antrenör, Voleybolcu Eşini Takımdan Gönderdi

Güncelleme:

VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, 6 yıldır sarı-siyahlı takımda forma giyen hem oyuncusu hem eşi olan Bahar Toksoy'la yollarını ayırdı.

Güldeniz Önal ve Gizem Karadayı'nın sözleşmelerini yenilemeyen Vakıfbank, bir yıldızına daha veda ediyor. Sarı siyahlı kulüp, 2007 yılından bu yana takımın değişmez isimleri arasında yer alan milli yıldızı Bahar Toksoy Guidetti ile yollarını ayırma kararı aldı.

6 YILLIK DÖNEM SONA ERDİ

VakıfBank alt yapısında başladığı voleybol yaşantısına 2002-2004 yıllarında Karşıyaka ve 2004-2006 yıllarında Yeşilyurt takımlarında devam eden orta oyuncu 2007 yılında VakıfBank'a geri dönmüştü. 6 sezondur VakıfBank formasını başarı ile terleten Bahar Toksoy sarı siyahlı forma ile 1 Dünya Kulüpler Kupası, 2 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Challenge Kupası, 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası, 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

HEM ANTRENÖRÜ HEM EŞİ

27 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Bahar Toksoy Guidetti'nin diğer özelliği ise VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin eşi olması. Çift, 2013 yılında Türk usulü törenlerle dünyaevine girmişti. Giovanni Guidetti, İstanbul'da kıyılan nikah töreninin ardından Bahar Toksoy'un baba ocağı olan Denizli'nin Çine İlçesi'ne bağlı Dorumlar Köyü'ne gidip, eşini 8 köşeli şapkayla karşılamıştı. At üstündeki eşinin elini bir an olsun bırakmayan İtalyan antrenör, düğünde Aydın Zeybeği de oynamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Vakıflar Bankası Gizem Karadayı Karşıyaka Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (15)

aydınlıMobil-ANDROID:

çine Aydının ilçesidir.denizlinin degil

17
0
yanıtYanıtla
alimmobilWeb@haberler.com:

Müslüman bir kadının müslüman olmasıyla evlenmesi caiz değildir. Ne biçim insan bunlar biride tuğba özay yoksa bunlarda mı ecnebi

5
11
yanıtYanıtla
freedom_58:

adamın böyle karısı olacak yemez içmez uyumaz.

3
10
yanıtYanıtla
El TurcoMobil-IOS:

Hem sekiz köşeli şapka giy,hem denizlinin köyüne git hemde saadet ve mutluluk partisine oy verme.bir afrikalı olarak oyum saadete

4
8
yanıtYanıtla
HASAN:

ADAMA HELAL OLSUN KADINA YAZIKLAR OLSUN DEMEK GEREK

3
6
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METO:

ANTRENÖR HAYATININ YANLIŞINI YAPMIŞ. BU KADIN ŞİMDİ EVDE SENİN YÜZÜNE BAKARMI SANA İSTEDİKLERİNİ VEREBİLİRMİ . ÇOK YANLIŞ YAPTIN HOCA ÇOK

6
0
yanıtYanıtla
EFEKENTLİ:

Çine Aydının ilçesi yapacağınız haberin

4
2
yanıtYanıtla
LeventMobil-IOS:

Bu yabancılar böyle gaddar işte... eşine bile acımıyo gönderiyo... Ama abla da onu evden şutlarsa şaşırmam

4
2
yanıtYanıtla
kürt fat boy slim:

yapılır mı ya bu çiçeğe

0
4
yanıtYanıtla
capbar:

evet bir hafta sonrada bosanmis olarak duyarizaynen bir türk filimi gibi basina baktinmi sonunu anlayabilirisin

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title