Haberler

Antalya'da Kadınlar Topuklu Ayakkabılarıyla Koştu

Güncelleme:

Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu kapsamında gerçekleştirilen Yüksek Topuk Koşusunda kadınlar, en az 7 cm yüksekliğindeki topuklu ayakkabıyla 100 metre koştu.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu kapsamında gerçekleştirilen Yüksek Topuk Koşusu'nda kadınlar en az 7 santimetre yüksekliğindeki topuklu ayakkabıyla 100 metre koştu. Düşmemek için ayakkabılarını bantlayan 35 kadından yarışı Aysel Özkul kazandı.

2 BİN TL ÖDÜL İÇİN TOPUKLULARLA KOŞTULAR

Antalya'da bu yıl 11'inci düzenlenen Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu kapsamında 'Yüksek Topuk Koşusu' yapıldı. 7 santimerte yüksekliğindeki topuklu ayakkabıyla 100 metre koşan kadınlar, birinciliği elde edip 2 bin lira ödül kazanmak yarıştı. Yarış öncesi kadınlar, parkurda düşmemek için topuklu ayakkabıyı ayaklarına bantlayarak, önlem aldı. Koşuya hazırlanan kadınlara eşleri ve çocuklarının yardım ettiği gözlendi. Yarış alanına gelen 8'i yerleşik yabancı 35 kadın topuk yüksekliği ölçülerek, başlangıç çizgisine girdi.

SAKATLANMAMAK İÇİN BANT ÖNLEMİ

Yarışa hazırlanan kadınlardan Çisem Melek, yarışa üçüncü defa katıldığını anlattı. Ayakkabıyı sabitlemek için bantladığını dile getiren Melek, "Daha önce yarıştığımda düştüm ama bu sefer düşmek istemiyorum. Koşarken ayağıma çorap giyip ayakkabıyı bantlayarak, sakatlanmamak için önlem alıyorum. Burada biraz görünümden ödün veriyoruz. İlk çıkarken zor oluyor ama herkes kazanmak istiyor ve para ödülüne ulaşmak istiyor" dedi.

İlkay Aynur ile Cansu Gencer ise kendilerine çok güvendikleri için ayakkabılarını bantlamadan koşacaklarını ve yarışı kazanmak istediklerini söyledi.

Antalya'da yaşayan Ukraynalı Lada Kojhernikova da kazanmak istediğini dile getirdi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yüksek Topuk Koşusu'nun startını Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal ile DJ Doğukan Manço verdi. Gruplar halinde koşan kadınlar, 100 metre uzunluğundaki parkurda düşmeden bitiş çizgisine ulaşmak için mücadele etti. Yarış sonunda Aysel Özkul birinci oldu. Özkul, 2 bin lira para ödülü ile topuklu ayakkabı şeklinde kupa kazandı. Yarışı Durdu Ekici ikinci Esra Demir üçüncü tamamladı. Yarış sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere para ödülü ile kupaları verildi.

BİR VE İKİNCİ DEĞİŞMEDİ

Törende Özkul, geçen yıl yapılan koşuda da birinci olduğunu söyledi. Koşunun güzel ve eğlenceli geçtiğini anlatan Özkul, "Düşme riski nedeniyle tehlikeliydi. Düşmeden bitirdim. Birinci olmak güzel bir duygu" dedi.

İkinci Durdu Ekici ise geçen sene de ikinciliği elde ettiğini ve arkadaşı Aysel ile yarışın en iyileri olduklarını belirtti.

Üçüncü Esra Demir ilk defa katıldığı yarışta madalya kazandığını kaydetti. Yarışın çok eğlenceli ve heyecanlı geçtiğini dile getiren Esra Demir, topuklu ayakkabıyla koşmanın çok zor ve güzel olduğunu anlattı.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yüksek Topuk Esra Demir Antalya Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (1)

faruk:

Ülke batıyor bunlar ne yapıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title