Haberler

Ankaragücü ile Beşiktaş, golsüz berabere kaldı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelen Ankaragücü ile Beşiktaş, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Finali belirleyecek rövanş karşılaşması 7 Mayıs'ta oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu'ndaki müsabaka başladığı gibi 0-0 bitti.

SOWE, OFSAYTA TAKILDI

Ev sahibi takım MKE Ankaragücü, 15. dakikada Ali Sowe ile golü buldu. Pozisyonu VAR'da inceleyen karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, Kitsiou'nun pasında Ali Sowe'a asist yapan Christian Bassong'un ofsaytta olduğunu tespit etti ve golü iptal etti.

Ankaragücü ile Beşiktaş golsüz berabere kaldı

İLK YARIDA GOL YOK

Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon üretip daha fazla gol şansı yakalayan taraf Ankaragücü olsa da her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve devre arasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İKİNCİ YARIDA DA EŞİTLİK BOZULMADI

Ankaragücü ve Beşiktaş, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da gol fırsatlarını değerlenmedi. Zorlu karşılaşma başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Ankaragücü ile Beşiktaş golsüz berabere kaldı

RÖVANŞ MAÇI 7 MAYIS'TA

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 7 Mayıs Salı günü saat 20.30'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Ankaragücü Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Mukan Kağan:

Ankaragücü'nün çok temiz golü ofsayt diye verilmedi, var görüntüsü tam 5 dk sonra uyduruk bir çizgiyle ekrana yansıdı. Canlı yayını yapan kanallar hakemlerin birçok yanlış kararını ekrana yansıtmadı, TFF Türkiye kupası finali Beşiktaş-Trabzonspor arasında oynansın istiyor anlaşılan.

15
29
yanıtYanıtla
Mehmet :

Beşiktaş lı olarak Ankaragücü nü tebrik ediyorum maçın ilk yarısını seyrettim ya a.gücü farklı yener ya berabere biter yada bjk tesadüf bir gol atar dedim bjk sahada hiç yoktu ruhlarını bırakıp gelmişler maça

15
3
yanıtYanıtla
Fatih :

Hiç kafanız çalışmıyor tüm parayı kasa kazansın diye bu sonuçlar TFF de takımlarda şikeye alet oluyor kasalarına bakıyor

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title