Haberler

Anadolu Efes Türkiye'yi Üzdü

Güncelleme:

Anadolu Efes, dün akşam elindeki büyük fırsatı kaçırdı.

Anadolu Efes Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Yunanistan'ın Panathinaikos takımı karşısında kazanabilecekleri bir maçı yitirdiklerini söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Özerhun, E Grubu'nda deplasmanda 75-62'lik skorla yenildikleri Panathinaikos maçının son bölümünde kontrolü kaybettiklerini belirtti.

Özerhun, "Maçta Savanovic'in yanına başka skorer oyuncu çıkaramamamız bizim için sorun oldu. Vujacic'in yokluğunu hissettik. Maç, başa baş gidiyordu ama son 5 dakikalık süreçte çok kötü dağıldık. Kontrolü tamamen ele geçirdiler. Orada biraz daha dikkatli olsaydık, sonuna kadar başa baş giderdi. Çok önemli bir şey kaybetmedik ama kazanabileceğimiz bir maçtı. Şimdi artık deplasmanda galibiyet almamız lazım" diye konuştu.

Panathinaikos karşılaşmasından önce yakaladıkları 7 maçlık galibiyet serisinin takım üzerinde rehavet oluşturmadığını, Yunan ekibi karşısında özellikle çok boş şut kaçırdıklarını vurgulayan Özerhun, "Takımda bir rehavet durumu yok. Mücadelede zaman zaman iyi oynadık. Çok boş şutları kaçırdık. İlk yarıdaki şutlar girseydi, daha farklı olabilirdi. Artık önemli olan kalan maçlarda fire vermemek. Özellikle Alman takımları Alba Berlin ve Brose Baskets ile yapacağımız iki maçı da kazanmamız lazım" ifadelerini kullandı.

-Mahmuti: "Disiplini kaybettik"-

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti ise, Panathinaikos ile yaptıkları maçın büyük bölümünde iyi mücadele ettiklerini belirterek, "35 dakika iyi basketbol oynadık. Ancak disiplinimizi kaybettiğimiz an defans gücümüzü de kaybettik. Aynı şekilde sayı da üretemeyince, yenildik. İstanbul'da rakibimizi 14 sayı farkla ile yenmiştik. Bu maçta daha az farkla kaybettik. Bu da bizim için teselli oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Ercan Çakar / Çetin Arslancan

Yayıncı: Hüseyin Doğru - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

engin özerhun panathinaikos anadolu efes türkiye Spor Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title