Haberler

Anadolu Efes Menajeri: İyi Oynadık Ama Banvit'e Yenildik

Güncelleme:

Anadolu Efes Genel Menajeri Ergin Özerhun, Banvit maçında iyi oynadıklarını ancak maçın son anlarının istedikleri gibi gitmediğini söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde lider Banvit'e 76-70 yenilen Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, ancak 11 maçlık yenilmezlik serilerinin sona erdiğini söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıyı lider bitirme adına önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "İyi mücadele ettik. Maçın sonunda da kazanabilirdik, ama tercih hataları oldu. Son anlar istediğimiz gibi gitmeyince önemli bir mücadele verdiğimiz maçı kaybettik" dedi.

ABD'den dönen Hopson'un yerine Banvit maçında yeni transferleri Milko Bjelica'yı oynatmayı düşündüklerini anlatan Engin Özerhun, "Fakat Bjelica hastalığı nedeniyle bir önceki günü hastanede geçirince, uzun bir yolculuktan sonra İstanbul'a dönen Hopson'u oynatmak durumunda kaldık. Bjelica bundan sonra Türkiye Ligi'nde de oynayabilecek. Çalışmalara bugün başlayan Bjelica, Unicaja Malaga maçında forma giyebilecek durumda bulunuyor" diye konuştu.

Banvit maçının hakemlerini de eleştiren Özerhun, "Türkiye Ligi'nin birincisi ve ikincisinin oynadığı bir karşılaşmayı hakemler kaldıramadı. Hakemler maça yakışmadılar" ifadelerini kullandı.

Engin Özerhun, Beko Basketbol Ligi'nde ilk yarının son haftasında deplasmanda Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacaklarını kaydederek, "Türkiye Ligi'nde deplasman maçları kolay geçmiyor. Kazanacağınızın garantisi yok. Zorlu bir maç olacak. Ancak deplasmanda kazanarak, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Engin Özerhun Anadolu Efes Banvit Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title