Haberler

Amedspor'a gol atan Bursasporlunun paylaşımına, Mert Hakan Yandaş'tan olay yorum: Çok keyifliydi

Güncelleme:

Saha içi ve dışı olayların damga vurduğu maçta Bursaspor, sahasında Amedspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma öncesi çıkan arbedede Amedsporlu futbolculara küfür eden Bursasporlu Cenk Şahin maçta gol atarken, o anı sosyal medya hesabında paylaştı. Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş ise paylaşıma, "Bravo kardeşime, çok keyifliydi." yorumunu yaptı. Mücadelede yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertli yıldızın yaptığı bu yorum tepki çekti.

2. Lig'de oynanan Bursaspor- Amedspor maçına çıkan olaylar damga vururken, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın yeşil-beyazlı ekibin futbolcusu Cenk Şahin'in paylaşımına yaptığı yorum çok konuşuldu.

CENK ŞAHİN'DEN AMED MAÇI SONRASI PAYLAŞIM

Karşılaşma öncesi sahaya çıkan Bursaspor ve Amedsporlu futbolcular arasında arbede yaşanmıştı. Bu arbedede yeşil-beyazlı futbolcu Cenk Şahin'in Amedsporlulara küfür ettiği anlar görüntülere yansımıştı. Karşılaşmada gol atan Şahin'in yaptığı paylaşıma sürpriz bir isimden yorum geldi.

"ÇOK KEYİFLİYDİ"

Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş, Cenk Şahin'in "Güzeller içinden bir seni seçtim" ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşıma, "Bravo kardeşime, çok keyifliydi." yorumunda bulundu. Mücadele yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertli futbolcunun böyle bir yorum yapması tepki çekti.

Cenk Şahin'in paylaşımı ve Mert Hakan Yandaş'ın yorumu:

Amedspor'a gol atan Bursasporlu futbolcunun paylaşımına, Mert Hakan Yandaş'tan olay yaratan yorum

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Mert Hakan Yandaş Sosyal Medya Bursaspor Amedspor Amedspor Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500

Yorumlar (24)

Ahmet Turhan:

Adam golü atmış arkadaşı da kutlamış zorunuza giden ne hemen olayları farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Futbolu saha dışında ki saçma amellerinize alet etmeyi bırakın!

193
420
yanıtYanıtla
slim shady:

Bursaspor kadar bu ülkeye zararı olan başka takım yok! Irkçılıktan küme düşmeleri lazım!

448
46
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Amedspor Bursaspor maçında ne bayrağı açtınız stadta

yanıt5
yanıt7
Cengiz Sevgi:

Niye tepki neye tepki zorunuza mı gitti Bursa spora yapılanları görmezden gelerek Amed spor yalnız değildir gibi saçmalık yapanlar neyin peşindedir acaba

71
407
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

umarım hükmen yenik sayılırsınız o zamanda biz keyif alırız

324
133
yanıtYanıtla
atilla orhan:

siz her denilene kanıyorsanız aratırma yapmadan böyle inanıyorsanız en fazla türkiyede müslümansınızdır.

yanıt4
yanıt2
vangölü 65:

Irkçılık cehaletin mastır yapmış halidir depremden çıkmış bir şehire yapılmaması gereken ne varsa yapıldı bu insanlık adına utanç verici bir durum

398
40
yanıtYanıtla
Burhan Kaplan:

Taklacı güvercin formayı unutunca normal artık sosyal medyadan çıkmaması :D

201
62
yanıtYanıtla
El hafiz Hafiz:

Üzülmeyin sesiz kalin nede olsa bursa spor amede gelecek

129
107
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

mert hakan seni de not ettik.

175
55
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title