Haberler

Altındağ Belediyesi Spor Yatırımları Uluslararası Heyet Tarafından Tam Not Aldı

Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ Belediyesi tarafından yapılan spor yatırımları Türkiye Ulusal Ajansı davetlisi olan uluslararası heyet tarafından tam not aldı. Belediye Başkanı Asım Balcı, yapılan yatırımların Altındağlı çocukların hayatını değiştirdiğini belirtti.

Ankara'nın Altındağ Belediyesi tarafından kente kazandırılan spor yatırımları Türkiye Ulusal Ajansı davetlisi olarak gelen uluslararası heyet tarafından tam not aldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, yapılan yatırımların hiçbirinin boş olmadığını belirterek, "Bu tesisler sayesinde binlerce Altındağlı çocuğumuzun hayatı değişti" dedi.

Altındağ spor alanında da örnek olmaya devam ediyor. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen ve Slovenya, Ürdün, Azerbaycan, İrlanda, Tunus, Fransa, Bulgaristan, Hırvatistan, Polonya, Almanya, Ermenistan, İzlanda, Kosova ve Türkiye'den katılımcıların yer aldığı heyet, spor alanında başarılı projeleri yerinde görmek için Altındağ'ı tercih etti. Altındağ Belediyesi Mete Gazoz Okçuluk Merkezi ve Ulubey Sporcu Fabrikası'nı ziyaret eden uluslararası heyet, buralarda verilen eğitimler ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi aldı.

"Yatırımlar dikkati çekiyor"

Altındağ Belediyesi'nin spor yatırımlarının büyük dikkat çektiğini söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yapılan yatırımların hiçbirinin boş olmadığını belirterek, "Bu tesisler sayesinde binlerce Altındağlı çocuğumuzun hayatı değişti, daha binlercesinin de değişime uğramasını bekliyoruz. Açtığımız her bir spor tesisine o kadar büyük ve o kadar sevgi dolu bir ilgiyle yaklaşıldı ki, daha fazla spor tesisi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu tesislerden daha fazla çocuğumuz faydalansın istiyoruz. Altındağ'da sporcu potansiyeli çok fazla. Bu spor tesislerinde yetenekli olduğu görülen çocuklarımız yarışmalar için yetiştiriliyor. Altındağ'ın geleceğin şampiyonlarının adresi olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Altındağ Belediyesi Asım Balcı Altındağ Türkiye Ankara Balcı Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title