Haberler

Almanya'yı sallayan 18'lik Türk yıldız! Attığı gollerle maça damga vurdu

Güncelleme:

Almanya Bundesliga 2. Ligi'nin 27. haftasında Nürnberg, Hertha Berlin ile karşılaştı. Olympiastadion Berlin Stadyumu'nda gerçekleşen bu zorlu maçta Nürnberg'de forma giyen milli futbolcumuz Can Uzun, performansıyla dikkat çekti ve maça damga vurdu.

Nürnberg, Almanya Bundesliga 2. Ligi'nin 27. haftasında Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi. Olympiastadion Berlin Stadyumu'nda oynanan maça Nürnberg'de forma giyen milli futbolcu Can Uzun damga vurdu.

PEŞ PEŞE GOLLER

Genç milli yıldız karşılaşmanın 14. dakikasında sahneye çıktı ve takımını öne geçiren golü ceza sahası dışından kaydetti. Can Uzun, ikinci yarının başında yine sahneye çıktı ve harika bir gole imza attı. Ceza sahasına çalımlarla giren milli yıldız, kalecinin solundan fileleri sarsmayı başardı.

Almanya'yı sallayan 18'lik Türk yıldız! Attığı gollerle maça damga vurdu

TAKIMINA YETMEDİ

Mücadele 3-3'lük beraberlik ile sona ererken Nürnberg'de forma giyen milli futbolcu Can Uzun, 14 ve 46. dakikalarda attığı iki golle yıldızlaştı. Nürnberg'in diğer golünü ise 33. dakikada Lkas Schleimer kaydetti. Ev sahibi Hertha Berlin'in gollerini ise 44. dakikada Marten Winkler, 54. dakikada Haris Tabakovic ve 56. dakikada penaltıdan yine Haris Tabakovic kaydetti.

SEZON PERFORMANSI

Nürnberg forması giyen genç yıldız Can Uzun, bu sezon Alman temsilcisi ile 26 maça çıktı. Milli futbolcu bu müsabakalarda 18 gol ve 3 asist performansı sergiledi.

Almanya'yı sallayan 18'lik Türk yıldız! Attığı gollerle maça damga vurdu

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NI SEÇTİ

Can Uzun, Almanya ile Türkiye arasındaki Milli Takım tercihini yaptı. Buna göre Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Can Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kalbimin sesini dinledim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bundesliga Can Uzun Nürnberg Almanya Berlin Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

Hatır Normann:

Dedeleri veya babası geçim sıkıntısından kaçıp Almanya gelmiştir.Almanyada bunlara ekmek verdi yetiştirdi. Şimdi de turkiye aşkı başlamış. Almanya'nın bu tür insanlar için boşuna zaman kaybetmemelidir. Madem ülkeni çok seviyorsun hala Alman yada ne işin var.

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title