Haberler

Ali Şen'den Gelinlerine: Barışmazsanız Gözüm Açık Gider

Güncelleme:

Fenerbahçe eski başkanı, küs olan gelinleri Begüm ile Aslı Şen'i barıştırmak için devreye girerken "Barışmazsanız gözüm açık gider. Küslüğünüz çocuklarımın arasını açıyor" dedi.

Fenerbahçe Kulübü efsane başkanı Ali Şen'in başı gelinleriyle dertte! Ali Şen, küs olan gelinleri Begüm ile Aslı Şen'i barıştırmak için devreye girerken "Barışmazsanız gözüm açık gider. Küslüğünüz çocuklarımın arasını açıyor" dedi.

KÜSLÜK DEVAM EDİYOR

2 yıl önce evladını kaybedip büyük bir acı yaşayan Begüm Şen'in eltisi Aslı Şen ile kavgası sosyetede şoke etkisi yaratmıştı. Bir süre ABD'ye gidip yerleşen Begüm Şen, geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye dönmüş ama arası açık olduğu Aslı Şen ile küslüğü devam etmişti. Sosyete davetlerinde bile karşılaşmamak için birbirilerinin olduğu organizasyonlara katılmayan Begüm ile Aslı Hanım'ı bu kez barıştırmak için devreye Ali Şen girdi.

"BARIŞMAZSANIZ GÖZÜM AÇIK GİDER"

76 yaşındaki efsane başkan, iki geliniyle ayrı ayrı konuşup "Eğer barışmazsanız gözüm açık gider. Sizin küslüğünüz çocuklarım Adnan ile Metin'in de arasını açıyor" diyerek barıştırmaya çalıştı. Fakat bu konuşmaya rağmen iki sosyetik gelin de barışmaya yeşil ışık yakmadı.

Ali Şen'in iki gelini Begüm ile Aslı Şen, iki senedir küs oldukları için konuşmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslı Şen Ali Şen Üst Manşet Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (7)

ANLA ARTIK MORUK .:

BELEŞE KON BİRDE BEĞENME. ALİ AĞA HERŞEYİNİ SAT BUNALRA BIRAKMA BENDEN SANA SÖYLEMESİ.

8
0
yanıtYanıtla
EDA:

TÜH NAPSAKKI KUZUM:)))))HAY ALLAH

6
0
yanıtYanıtla
CAKİROGLUMobil-IOS:

Asli nin cok cirkin ayaklari var,her ayakkabiya girmiyor.

1
2
yanıtYanıtla
realite:

koçun cenazesi sana ders olsun. . torununun cenazesinde hocaya yeter kes diye ukelaca fırça atmıştı. . . o gün bugündür gözümde sıfır. . .

3
0
yanıtYanıtla
Ercis:

Para var huzur yok Cikin bogaz koprusune sizde bu millette kurtulsun

2
0
yanıtYanıtla
celel:

ali. emmiye. büyülkleri. alıb. ailece. göşmek. lazım. .

0
1
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

beter olsunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title