Haberler

Ali Şen: Aziz Yıldırım Soyunma Odasına İnmeli

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane başkanı, sarı-lacivertli takımın futbolunu beğenmediğini söylerken Pereira'yı topa tuttu. Şen, ayrıca Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına inmesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün efsane başkanlarından Ali Şen, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"PEREIRA'DAN UMUTLU DEĞİLİM"

"Fenerbahçe'yi dün hiç beğenmedim." diyen Ali Şen, "Zeminden şikayet etmeleri de şaka gibi. Rizeli oyuncular da orada oynamadı mı? Vitor Pereira'nın ciddi olması lazım. Fenerbahçe'de ağırlığı olmayan hocanın başarılı olması mümkün değil. Pereira'dan hiç umutlu değilim. Ben futbolculara güveniyorum.Pereira'nın futbol bilgisinin Van Persie'den fazla olduğunu düşünmüyorum. Bugüne kadar daha takımı yapmadı." dedi.

"AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNMELİ"

Pereira'yıo eleştirmeye devam eden efsane başkan, "Aziz Yıldırım tekrar soyunma odasına inmeli. Yoksa yapılan yatırıma yazık olacak. Pereira benim beğendiğim antrenör değil. Madem getirildi yönetimine, başkana, taraftara layık olmalı." dedi.

"HESAP SORARIM"

Kulübün yaptığı sponsorluk anlaşmaları beğendiğini fakat paraların akıllı harcanması yönünde ifadeler kullanan Ali Şen, "Gak diyorsun, başkan guk diye alıyor. Taraftarın verdiği paranın hesabını çok iyi yapın ki geçen seneki gibi sırtını dönmesin. Sponsorluk anlaşmalarını beğeniyorum, çok iyi para. Ama başkan ileriye dönük parayı harcıyor, onu beğenmiyorum. Rize ile berabere kalırsa, Shakhtar'a elenirse, 5. sınıf Yunan takımına karşı son dakika kazanırsa ben verdiğim paranın hesabını sorarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Özgür Sancar Ali Şen Spor Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Bakmadan Geçme

Aldatmak 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (4)

###:

Ulan moruk senin de ne dediğin belli değil bi inmeli diyon bi inmemeli. Bak yaz bitiyor git güneşlen sen biraz denize gir iyi gelir

2
0
yanıtYanıtla
Anonim felsefeci:

Ersun yanalın gönderilmesi büyük hataydı. Adamın dediklerinde a dan z ye haklı

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

aziz başkan pereiranın cigerini almalı fenerbahçe taraftarı bunları hak etmiyor dünyanın parasını alıyolar ama oynadıkları futbol beş kuruş etmiyor mahalle takımı bile bunlardan iyi top oynuyor yazıklar olsun

1
0
yanıtYanıtla
xyz:

Sen FB. yi bırak el altından ele geçiremediniz diye çatlıyorsunuz. . . Aziz yıldırım düşmanlığı yüzünden El altından GS. ye yapmadığınız destek kalmadı. . FB. nin önünü kesip GS. yi parlattınız. FB. nin Şhaktara elenmesindede senin ve grubunun parmağı var. . Dopingli oyuncuyu oynattınız elensin diye. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title