Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ülke Olarak Uyanık Olmamız Lazım

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Birileri bir şeyleri kaşıyor sanki. Ülke olarak uyanık olmamız lazım." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, spor müdürleriyle Faruk Ilgaz Tesislerinde bir araya geldi. Koç, sosyal medyada Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen kişilerin milli ve manevi değerlere hakaret içeren videosuna sert tepki gösterdi.

Videodaki kişilerin yüzlerinin görülmediğine ve eski tarihli olduğuna vurgu yapan Ali Koç, "Arkadaşlarımız videoyu incelediler. Bu video 23 Temmuz 2018 tarihinde bir video paylaşım sitesine yüklenmiş. Fenerbahçemizin o tarihte herhangi bir müsabakası yok. Dolayısıyla videonun kaydedilme zamanı da meçhul. Belki de yıllar önce kaydedilmiş bir içerik. Bazı hesaplar ise video paylaşım sitesinden bu videoyu alarak sanki 11 Kasım Pazar günü oynadığımız Alanyaspor mücadelesinden önce çekilmiş gibi paylaşıyor. Aslında daha detaylı incelemede 2016 yılında Twitter'da benzer içerikli paylaşımlar bulunduğu da görülüyor. Sosyal medyada 11 Kasım'daki Alanyaspor maçından önce çekilmiş ve paylaşılmış gibi lanse edilen, toplumun sinir uçlarına dokunan bu videoları kim paylaşırsa paylaşsın ben bunları taraftar diye tanımlamıyorum. Fenerbahçe taraftarı olarak kabul etmiyorum" dedi.

"ÜLKE OLARAK UYANIK OLMAMIZ LAZIM"

Ülke olarak çok dikkatli olunması gerektiğini aktaran Ali Koç, "Bir şeyler dönüyor. Tehlikeli şeyler dönüyor. Provokasyon mu tesadüf mü bilemiyorum ama bu konuda uyanık olmamız lazım. 10 Kasım günü yaşananlar, daha sonra Atatürk büstlerine yönelik saldırı. Birileri bir şeyleri kaşıyor sanki. Ülke olarak uyanık olmamız lazım. Bu görüntüler bizim açımızdan asla kabul edilebilir değil. Fenerbahçe değerlerine yakışmayacak hareketler. Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman Atatürk'ün izinde toplumun tüm değerlerine sonuna kadar saygılı olmayı kendisine rehber etmiş bir kulüptür" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Faruk Ilgaz Tesisleri Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (9)

12 NUMARA:

Sen ADAMSIN. Renkler farklı olabilir fakat başkanım haklı. . .

5
5
yanıtYanıtla
kıskanmamak eldedeğil:

ali başkan ben Galatasaraylıyım 15 yıl bir kurumunuzda çalıştım senin ve dedenin nasıl bir yönetici olduğunuzu biliyorum fener taraf tarına ses leniyorum başınıza devlet kuşu kondu sabredin herşey güzel olacak hemde hayel edemeyeceğiniz kadar

5
3
yanıtYanıtla
HASAN HÜSEYİN:

ÜLKESİNE SADIK BİR GÖNÜLDEN GELEN SESİ SAYGI İLE KABUL EDİYORUZ

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

feneri güme düşür başgan. o zaman herşey güzel olur. .

0
5
yanıtYanıtla
BU MİLLET:

BİRŞEYLERİ KAŞIYAN KENDİSİ (KOÇ) , GEZİ OLAYLARINI DA BUNLAR ÇIKARMIŞTI. . YENİ KAŞIMALARA HAZIR OLUN

2
3
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

BAŞKAN SEN FENERBAHÇEYİ KURTAR BIRAK MEMLEKETE BİŞEYOLMAZ DÖNER BİR ŞEKİLDE

0
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aziz yildirim söylerken kimse inanmadi ona simdide sen söylüyorsun onun icin cok dikatli olmak lazim

2
2
yanıtYanıtla
1881-1938:

ölsede hevla yesek.

2
2
yanıtYanıtla
depar:

Merak etmeyin sayın başkanım. Fenerbahçe camiasının ve taraftarının nerede durduğu her zaman bellidir. O videoyu yayınlayan sahtekarlarda er yada geç ortaya çıkarılıcak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title