Haberler

Ali Koç'un ziyaret ettiği Şanlıurfaspor, galibiyeti unuttu

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finalinin ardından ziyaret ettiği Şanlıurfaspor, o günden sonra galibiyet alamadı. Takımın son galibiyetini 6 Nisan'da alması ve Ali Koç'un ziyareti sonrası takımın kötü gidişatı sosyal medyada esprilere konu oldu. Fenerbahçe'nin şampiyonluk görememesi ve Şanlıurfaspor'un son maçlardaki başarısızlıklarıyla birlikte, "Ali Koç dokunduğu yeri kurutuyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden takım, son galibiyetini 6 Nisan'da aldıktan sonra yaşadığı düşüşle düşme hattına yaklaştı.

GALİBİYETİ UNUTTULAR

Sosyal medyada, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un ziyareti sonrası takımın kötü gidişatıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar ve espriler dolaşıma girdi. Takım, son olarak 6 Nisan'da Ümraniyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

DÜŞME HATTINDALAR

Ancak bu galibiyetin ardından oynanan dört maçta da sahadan yenilgiyle ayrılarak, düşme potasına her geçen gün bir adım daha yaklaştı. Şu an 35 puanla 16. sırada yer alan Şanlıurfaspor, düşme hattında en riskli takımlardan biri haline geldi.

"DOKUNDUĞU YERİ KURUTUYOR"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finalinin ardından Şanlıurfaspor yöneticilerini ziyaret etmişti. Bu ziyaret, Koç'un başkanlığı döneminde Fenerbahçe'nin henüz şampiyonluk görememesi ve Şanlıurfaspor'un sonraki maçlardaki başarısızlıklarıyla birlikte sosyal medyada çeşitli yorumlara ve esprilere konu oldu. Sporseverler, "Ali Koç dokunduğu yeri kurutuyor" şeklinde yorumlar yaparak, Şanlıurfaspor'un kötü gidişatını Başkan Koç'un ziyaretiyle ilişkilendirdiler.

Ali Koç'un ziyaret ettiği Şanlıurfaspor, galibiyeti unuttu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şanlıurfaspor Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Ali Koç Spor Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (12)

Abdullah KARAMAN:

menmenetsiz

46
10
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah'ın yarattığı bir canlıya bu sıfatı nasıl takabiliyorsun korkmadan hayret ..

yanıt8
yanıt21
Abdullah KARAMAN:

metin bey... o bahsettiğin kişi Allah'a inanıyor mu?

yanıt0
yanıt0
YalancıSavar:

Türkiye nin el freni... KOÇ Grubu,, yabancı markaları Türkiye de satıp Yahudilere para kazandıran Türkiye ayağı

30
12
yanıtYanıtla
Bükücü:

Aramızdaki Cnabet belli oldu!

36
3
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Maşallah dediği 3 gün yaşıyor.. Gudubet...

yanıt5
yanıt2
Sedat Aslan:

Elini attığı yer kuruyor.

21
2
yanıtYanıtla
Seko:

Normaldir......

16
1
yanıtYanıtla
Murat Narin:

Gittiği yeri kurutuyor.Ne selam ne sabah

15
1
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Yüzünde Meymened Yokki Zihirrri Karanlik Mezar Komsun Olsa Mezarin Tutusur Cinssten

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title