Haberler

Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya çarpıcı soru: Sana o programda böğürme vazifesini mi verdiler?

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, bir cenazede karşılaştığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la arasında geçen sohbeti canlı yayında anlattı. Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediğini aktaran Kütahyalı, bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmaları gerektiklerini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'la Taylan Bilgel'in cenazesinde aralarında geçen sohbetten bahsetti. Kütahyalı Ali Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler" dediğini belirtti.

Öncelikle, Ali Koç ile Nagehan Alçı'nın sohbet ettiği belirtilirken Koç'un, Kütahyalı için, "Kocan gibi adamlar oldukça işimiz kolay değil. Sürekli taraflı ve yanlı yorum yapıyorlar" dediği ifade edildi.

"BÖĞÜRME VAZİFESİ Mİ VERDİLER?"

Ali Koç'un Kütahyalı'ya "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediği aktarılırken "Eşine baksana son yıllarda ne kadar tarafsız ve objektif bir duruşu var" diye konuştuğu belirtildi.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşım yapan Rasim Ozan Kütahyalı, "Cumartesi günü Aydın Doğan'ın can dostu, hoşgörü abidesi insan Taylan Bilgel'in cenazesinde Zincirlikuyu'da Ali Koç ile karşılaştık. Aramızda geçen diyalog bu videoda. Biz Galatasaraylılar da moral olarak çökmüş Ali Koç gibi Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmalıyız. MHK detayına dikkat!" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Koç Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (47)

yazıklar olsun:

Böyle onur kırıcı soru sorulurmu. Üstelik ülkemizin en büyük bir kulübünün başkanından, bence hiç yakışmamış.

16
32
yanıtYanıtla
Devrimci Derviş:

ROK''un seviyesini Boşnaklara yaptığı pislikle tüm Türkiye canlı yayında gördü, siz de burada reklamını yaparak günahına ortak olmayın.

29
11
yanıtYanıtla
Cahiliyet:

Adamın söylediği cümle Boşnaklara hakaret falan içermiyor. Bir kesim linç kampanyası başlattı ve bünyece zayıf olanları hemen ikna ederek böyle bir algı oluşturdu.

yanıt9
yanıt23
ALİ KOÇU SEVMEM:

AMA İLK DEFA DOĞRU SÖYLEMİŞ

33
7
yanıtYanıtla
Muhtar:

Bu nasıl bir üsluptur kardeşim. Sen ki Türkiye''nin hatırı sayılır zengin ailelerinden birine mensupsun. Emrinde binlerce insan çalışıyor. Lanet olasıca bir spor yüzünden -velev ki haklı bile olsan- seviyeni bu kadar düşürmen hiç iyi değil. Bence bir an önce fb başkanlığını bırak ve asıl işin olan sağduyuna ve ticaretine dön.

9
24
yanıtYanıtla
Fevzi demir:

Normaldir FENERBAHÇE adamın psikolojini bozmuş tüm Fenerbahçelileri bozduğu gibi

yanıt0
yanıt1
KARAKARTAL:

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!

12
18
yanıtYanıtla
hamdi:

yeminle böğürüyor ağzından tükrükler saçılıyor. Birde bunu mısırlı yapıyodu birde erkan tan yapar.

20
6
yanıtYanıtla
emmi:

aile boyu boş insanlar

17
9
yanıtYanıtla
Ejderha:

Seninde ne kadar boş olduğun yorumundan belli

yanıt1
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title