Haberler

Alex de Souza: Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Yaktılar

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex, biyografisini yazdığı kitabında, kontratının feshedildiği gün bir grup taraftarın Aziz Yıldırım'ın fotoğrafını yaktığını söyledi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde gönderilen kaptan Alex de Souza, biyografisini yazdığı kitabında, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"... Kasımpaşa maçı geldi çattı. İlk 11'deydim. Devre arasında Aykut Kocaman soyunma odasına girdi ve herkese bağırdı. Beni de oyundan aldı. Duşa girip, tribüne çıktım. Takım maçı kaybetti. Oyundan alınmak beni sinirlendirdi. Başkanın kardeşi soyunma odasına geldi ve bağırmaya başladı. Sonra başkan geldi ve, 'Artık yeter. Kimseyle uğraşamam. Böyle devam edemeyiz. Gitmek isteyen varsa söylesin ve gitsin' dedi. Ben de artık böyle devam edemeyeceğimi söyleyerek, 'İsterseniz gönderin' dedim."

"DELİRMİŞ OLMALISIN ALEX"

"Brezilya'ya döneceğim zaman, birçok eşya olduğu için jet kiralamak istedim. Bana 600 bin euro fiyat çıkardılar. Karım bana, 'Delirmiş olmalısın' dedi. Sonrasında bir iş adamı, Fenerbahçe'ye yaptıklarıma karşı masrafı üstleneceğini söyledi. 100 bin euroya bu sorunu hallettik."

"SAMET KARAKTERİNİ GÖSTERDİ"

"Başkan, Samet Güzel'i zorlayarak röportaj yaptırdı. Ben de gerçekleri açıklamak için ayrılmadan röportaj yaptım. Benim röportajımdan bir saat önce Samet görevi bırakarak karakterini ve bağlılığını göstermiş oldu. Bu yaşananlar, söylediklerimin doğruluğunu gösteriyordu."

"KALMAK İSTİYORSAN ALTYAPIYLA ÇALIŞACAKSIN"

"Başkanla buluşmaya gittiğimde trafik nedeniyle 15 dakika geç kaldım. Ama başkan bilerek geciktiğimi düşündü. Sonra Aziz Yıldırım, avukatıyla birlikte geldi. Beni odasına çağırdı. Bacak bacak üstüne atıp oturdum. Bana, 'Ne haber Alex? Ne oldu?' dedi. Ben de kendisine, 'Benim sormam lazım. Teknik direktörün beni kovdu' cevabını verdim. Başkan bunun üzerine, 'Hoca ne dediyse o olacak. Kalmak istiyorsan altyapıyla çalışacaksın. Ayrılmak istiyorsan kontratı feshedeceğiz.' dedi. Ben de o zaman ayrılacağımı söyledim. El sıkıştık. Bana ertesi gün imzalar için gelmemi söyledi ancak ben hemen halletmek istedim ve 3 dakikada imzalar atıldı."

"BAŞKANIN FOTOĞRAFINI YAKTILAR"

"Kontratım feshedildikten sonra yemek düzenledik. Garson bana, 'Evine dönmelisin, insanlar senin için geliyor' dedi. İnanılmazdı. Sonra bir telefon aldım ve birçok insanın eve geldiği bilgisini verdiler. Yemeği yarıda bıraktım, eve döndüm. Maç kalabalığı vardı. Hızlıca garajıma girdim, eve geldim. Pencereden baktığımda kalabalık muazzamdı. Herkes destek için gelmişti. Rahatsızlık vermediler. Galatasaray, Beşiktaş formalılar, bayraklılar bile vardı. Adıma şarkılar söylediler. Başkan hakkında kötü sözler sarf ettiler. Fotoğrafını yakanlar oldu. Kalabalık bitmiyordu, gidenlerin yerine daha fazlası geliyordu. Çılgıncaydı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (11)

COBERETTİ TAMER:

alex iyi çoçuktu ama. . sonradan fenerbahçe:yi ele geçirmeye çalışan kumpasçıların oyuncağı oldu. . keşke, hep aziz yıldırım. ın tarafında kalsaydı. . TÜRKİYE yi tam tanımadığı için kandırdılar bu alex. i. .

1
32
yanıtYanıtla
xyz:

seni iyi kandırmışlar koçum. sizin adam gibi adamlarla işiniz yok ztn iyi oldu gittigi

yanıt2
yanıt0
anka:

haram olsın fenerin ekmeğini yedin yazıklar olsın

3
3
yanıtYanıtla
kamilMobil-ANDROID:

helal alex dokturuyorsun gercekleri yazarak beni yiyeni bende yem yaparim diyor alex

2
1
yanıtYanıtla
amed21:

alex sende şikecisin itiraf et kurtul

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali goren:

sus be artik alex ihtibarini kaybediyorsun eski masallari okuma artik yenisine bak

1
2
yanıtYanıtla
kanadali:

bu adamin haberini halen neden yapiyorlar anlamadimm ??

1
2
yanıtYanıtla
elazığMobil-ANDROID:

karekterini paraya satan dalkavuk

1
1
yanıtYanıtla
beyaz kurt:

alex iyi başlamıştı. . fb. ye kumpas yapan m. ali aydınlar, topbaş, sadettin saran. ın adımlarını izleyenler alex gibi olur. .

0
0
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . PKK DA 2000 GİZLİ ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA YER ALIYOR. . . . . googleden bakın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title