Haberler

Alanyaspor ve Kasımpaşa Berabere Kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 5'inci haftasında Alanyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maç 3-3 berabere sonuçlandı. Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Erdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki farklı öne geçtikleri maçta bir puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın 75 dakikalık bölümünü tam istedikleri gibi oynadıklarını anlatan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bugün oyun planımızda rakibin daha çok ikinci bölgede bekleyip, kazanılan toplarda kontratakla üzerimize geleceklerini hesaplamıştık. Ona göre oyun planı hesaplamıştık ve hafta içi çalışmıştık. 75 dakika bunu uyguladık. Haklı olarak 2-0 öne geçtik. İlk devrede rakibe çok fazla net pozisyon vermedik. Talihsiz, şansız bir gol yedik. Devre arasını 2-1 önde kapattık. Bazı dokunuşlarla ikinci yarı, yine doğru oyunla üçüncü golü bulduk. Hatta üçüncü golden sonra 4 ve 5'i bulacak pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik."

Kasımpaşa'nın 75. dakikadan sonra oyuncu değişikliğine gittiğini hatırlatan Erdoğan, bu dakikadan sonra kendi defans hattındaki çıkışlarda, gereksiz yere paslaşma tercihine gittiklerini belirtti. Erdoğan, bu paslaşmanın yanlış olması neticesinde yedikleri golün ister istemez Kasımpaşa'nın umudunu artırdığını kaydederek, "Üzerimize daha çok gelmeye başladılar. Üçüncü golü yedikten sonra açıkçası normalde 75 dakika tamamen daha iyi oynayan galibiyeti hak eden Alanyaspor varken maalesef, bugün buradan bir puanla ayrılıyoruz. Kesinlikle iki puanı kayıp olarak görüyoruz. Çok üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan yedikleri gollerden çok ciddi dersler çıkartmaları gerektiğini vurgulayarak, "İnşallah önümüzdeki hafta içerde oynayacağımız Fenerbahçe maçında bunu telafi ederiz." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise maçın ilk yarısındaki oyun ile Alanyaspor'un kazanmaya daha yakın olduğunu belirterek, "Maçta 2 farklı yenik duruma düştükten sonra beraberliği yakaladık." diye konuştu.

Özdeş, takımının genç oluştuğunu bunu da öngördüklerini ve planladıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"İstediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Bugün ilk defa oynayanlar vardı. Oyuncuların hem takımımıza uyum sağladıklarında hem de forma düzeyleri yükseldiğinde etkili bir Kasımpaşa olacağını düşünüyorum. Bugün bizim için büyük problem, aynı golleri yemek oldu. Bunları gidermek zorundayız."

Özdeş, şimdi önlerine bakacaklarını ve gelecek hafta oynayacakları maça hazırlanacaklarını aktararak, "Bize bugünkü 70'inci dakikadan sonraki coşkumuz ve niteliğimiz referans olacak. Bugün bir puanın dışındaki kazancımız bu olacak. Sonra da gelecek hafta takımımıza karşı farklı ihtiyaçları gidermemiz gerekiyor. Devam edeceğiz. Takımın geri dönüşü, tepkisi önemliydi. Takımımız iyi mücadele etti. Seyir zevki yüksek bir maç oldu ama bizim için farklı duygu geçişinin, olduğu bir maçtı. 2-0, 2-1, 3-1 ama sonra bizim için iyi bir geri dönüş oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Ömer Erdoğan Kemal Özdeş Kasımpaşa Ömer Futbol Spor Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title