Haberler

Al Ahli, Beşiktaş'ın transfer ettiği Josef de Souza'nın evraklarını göndermiyor

Güncelleme:

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha Josef de Souza'nın 1 yıl daha sözleşmesi olduğu gerekçesiyle evraklarını göndermeme kararı aldı.

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın transferinde kriz çıkardı.

Ortaçizgi'nin haberine göre; Al Ahli, siyah beyazlıların Brezilyalı oyuncunun lisansını çıkarması için gerekli evrakları göndermiyor.

Al Ahli Kulübü, Josef de Souza'nın kendileriyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu ve Brezilyalı oyuncunun haksız fesih yaptığını gerekçe olarak gösterdi. Ancak Brezilyalı oyuncu, maaşının 5 ay ödenmemesi nedeniyle haklı gerekçeyle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kurallar gereği, bir oyuncunun maaşı 4 ay ödenmemesi durumunda haklı fesih durumu ortaya çıkıyor. Souza da bu nedenle Al Ahli Kulübü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

JOSEF SOUZA, SORUMLU OLACAK

Beşiktaş yönetimi ise yaşanan bu süreç hakkında Souza ile görüşme gerçekleştirirken Beşiktaş Kulübü Hukuk Depertamanı tarafından da gerekli tüm belgelerin incelendiği ve herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Ayrıca Suudi Arabistan kulübünün süreçten haklı çıkması durumunda ortaya çıkacak olan tazminatın tecrübeli oyuncu tarafından karşılanacağına dair sözleşmeye madde koyuldu.

GEÇİCİ LİSANS ÇIKARTILACAK

Ayrıca siyah beyazlı kulüp, Josef de Souza'yı maçlarda oynatabilmek için harekete geçiyor. Beşiktaş yönetimi, 31 yaşındaki oyuncu için UEFA'ya başvurarak geçici lisans çıkartacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Suudi Arabistan Josef de Souza Beşiktaş Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (4)

1907:

Hangi işleri doğru ki bunların

3
8
yanıtYanıtla
1903:

Sen önce kendi topçun olan van persieden yediğin kazığı hesapla bakim kapasiten yetiyor mu yetmiyor mu diyeSonra dil uzatırsın.

yanıt3
yanıt2
Abaküs:

Bi çökmüş sanki görmeyeli.

2
0
yanıtYanıtla
1907:

Dünya gözüyle bi dünya yıldızı izledin. hala yediğimiz kazıkdan bahsediyon. kazık yemeyen takım mı var türkiyede. hayranlıkla izlediğin adamı Fenerbahçede izledin. hala laf ediyorsun. komik olma :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title