Haberler

Akhisar, İkinci Devreye 3 Eksik ile Başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 24 Ocak Cumartesi saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamladı ve Manisa’da Holiday İn Otel’de kampa girerek burada maç saatini bekleyecek.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 24 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamladı ve Manisa'da Holiday İn Otel'de kampa girerek burada maç saatini bekleyecek.

Roberto Carlos'un da ilk resmi lig maçına çıkacağı Eskişehirspor karşılaşmasına nasıl bir kadro çıkaracağı ise merak konusu oldu. Yeşil-siyahlılarda hazırlık maçlarında İsmail Konuk ve Yiğit Gökoğlan sağ arka adalesinde yırtık olduğu ve Kenan Özer'in ise ayak bileğinde ödem oluştuğundan dolayı Eskişehirspor kadrosuna alınmadığı bildirildi. Hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği Eskişehirspor karşısında Carlos'un kalede Oğuz, defansta Ahmet Cebe, Douglas, Orhan Taşdelen ve Güral Vural, orta saha Jorje Vaz Te, Zokora, Dilas de Costa, Sertan Vardar ve forvet arkası Bilal Kısa, forvette ise Gekas ilk 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor. Öte yandan Gekas ve Merter Yüce üçer sarı kart sınırında bulunduğu bildirildi.

Akhisar Belediyespor yönetimi ise bilet fiyatlarını açıkladı; misafir takım 10 TL, kale arkası 10 TL, akigo maraton 11 TL, kapalı alt 15 TL ve VIP 20 TL olarak satışa sunuluyor.

Akhisar Belediyespor'da ara transfer döneminde Saidi Ntibazonkiza, Djoum, Kerim Zengin, Çağlar Birinci ve Uğur Demirok takımdan ayrılırken, Custodio, Jorge Vaz Te, Luan, Zeki Ayvaz, Orhan Taşdelen, Pekin Köşnek, Sertan Vardar ve Yiğit Gökoğlan kadroya dahil oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Eskişehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title