Haberler

Akhisar Belediyespor Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor, 8 Kasım Cuma günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, 8 Kasım Cuma günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenmana, İstanbul'da bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sakatlıkları devam eden Emrah Eren ve Emin Aladağ katılmadı.

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu, antreman öncesi yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçından, kendi oyun planlarını yansıtmaları durumunda puan alacaklarını söyledi.

Hafta sonu Çaykur Rizespor karşısında 1 puana razı olmak zorunda kaldıklarını ifade eden Dağlaroğlu, "Maçı neredeyse hiç poziyon vermeden tamamladık. Biraz üzgünüz ama 1 puana da şükretmek gerekiyor" dedi.

Dağlaroğlu, deplasmanlarda henüz gol atamadıklarına işaret ederek "Gol atamazsanız, kazanamazsınız. İnşallah bundan sonraki maçlarda bunu başaracağız ve galibiyetler alacağız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Oğuz Dağlaroğlu Eskişehirspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title