Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit İlçe Stadı'ndaki Tribün Çalışmalarını İnceledi

Güncelleme:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit İlçe Stadı'nda tamamlanma aşamasına gelen 500 kişilik tribünün çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Canbey, projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendiğini belirtti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, tamamlama aşamasına gelen, ilçe stadına 500 kişilik tribünün tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde İl Müdürü Adem Özalp, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal ile spor kompleksinde açıklamada bulunan Canbey, Edremit'te nüfus yoğunluğu ve sporcu potansiyeli dikkate alınarak, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destekleriyle 500 seyircili ek tribünün tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Canbey, şunları söyledi: "Balıkesir'in bütün ilçelerinde biz gençlere spor yapma fırsatı ve sosyal ortamlar kazandırıyor, kazandırmaya da devam ediyoruz. Nüfus yoğunluğu ve sporcu potansiyeli nedeniyle Edremit'te tribün konusu yakından takip ettiğimiz bir projeydi. Şu anda ise çok önemli bir mesafe alındı. Tribün demirlerinin montajı sürüyor. İlçe başkanımız Ekrem Umutlu'yla birlikte daha önce bakanlığımız bünyemizde de girişimde bulunmuştuk. Müdürümüzle birlikte bunu takip ettik ve önümüzdeki günlerde Edremitspor tribünlerine kavuşmuş olacak. Çevre düzenlemesi ile de stadyumun çehresi değişecek"dedi.

Ardından Canbey, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu'nun kaleye geçtiği penaltı vuruşunda 10 taneden dokuzunu kaleye gönderdi.

Heyet ardından İlçe Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle sohbet etti, temeli atılan ve yapım çalışmaları devam eden yurt binası ile incelemelerde bulundu. Burada Canbey işçilerle çay içerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Mustafa Canbey Milletvekili Balıkesir AK Parti Edremit Edremit Gençlik Spor Politika Spor Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title