Haberler

Ailton: Türkiye'ye Gitmekle Hata Yaptım

Güncelleme:

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Ailton, "En büyük hatanız neydi?" sorusuna "Türkiye'ye gitmekle büyük hata yaptım. Ondan sonra işler doğru dürüst gitmedi." dedi.

Bir süre Beşiktaş formasını da giyen Brezilyalı futbolcu Ailton, cumartesi günü Bremen'de yapılacak jübile ile sahalara veda edecek.

DIEGO DA JÜBİLEYE KATILACAK

2004'te Bremen'in hem ligi hem de kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Ailton'un jübilesinde, o zamanki takım arkadaşlarından Julio Cesar, Frings, Micaud, Wiese gibi ünlüler yanında Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Diego da forma giyecek.

Biletlerin hemen hemen tamamının satıldığı jübile maçı saat 16.00'da başlayacak ve NDR televizyonu tarafından naklen yayınlanacak.

"TÜRKİYE'YE GİTMEKLE HATA YAPTIM"

Ailton jübilesi öncesi verdiği röportajda Almanya'dan ayrılıp Türkiye'ye gitmesinin hata olduğunu söyledi. Bremen'de zirveye çıktıktan sonra Schalke'ye transfer olan Ailton, oradan da Beşiktaş'a geçmişti.

Brezilyalı futbolcu "Kariyerinizdeki en büyük hata Bremen'den Schalke'ye transfer miydi?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: "Schalke Almanya'nın en köklü takımlarından biri. O transfer yanlış değildi. Geriye baktığımda en büyük hatayı Almanya'yı terkedip Türkiye'ye gitmekle yaptığımı görüyorum. Ondan sonra zaten işler doğru dürüst gitmedi." Ailton bundan sonraki yaşamını Meksika'da sürdürecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Almanya Türkiye Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (7)

BAVURDU:

BU ADAM AVUSTURYANIN IKINCI LIG TAKIMLARINDAN ALTACHTA MAC BASI 5 BIN EUROYA OYNADI TÜRKIYEDEN KAZANDIGIN PARA HARAM OLSUN SANA AILTON !

14
0
yanıtYanıtla
kadir caner:

arkadaş ondan önce fırtınalar estiriyormuş demek ki burada durulmuş

9
0
yanıtYanıtla
1903:

Ya adamım sen hafızalara kazınacak 1 gol attın mı ? Hayır. O zaman neyin laga lugasını yapıyorsun?

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

beş para etmez birde kalkmış laf atıyor madem öyle iyi bir futbolcuydun oynayıp kanıtlasaydın kendini ama o göbeklede zor olurdu topu ayaklarında bile tutamayıp yerlerde sürünen bir beceriksize boşa verilen paralar

7
0
yanıtYanıtla
ben:

pili bitmis sonra gitti besiktasa bizim abtallarda nerde eski cürük halsiz eski star varsa aliyorlar sanki türkiye futbolcu cöp kutusu.

7
0
yanıtYanıtla
beşiktaş:

valla bizcede senin beşiktaşta oynaman çok büyük hataydı. ama biz para kaybettik sen kazandın. hayatımda gördüğüm en dombik futbolcusun. . .

5
0
yanıtYanıtla
Varol Kurt:

2004 de, 28 gol atarak Bundesliga gol kralı olmuş Brezilyalı. . Türkiye''de futbolu unuttu. !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title