Haberler

Ahmet Çalık'ın ailesi Suriye'deki mazlumları unutmadı! 750 aile için gıda kolisi bağışladılar

Güncelleme:

Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık, Türkiye'yi yasa boğdu. Vefatının ardından arkadaşları 27 yaşındaki futbolcunun yardımsever kişiliğini anlatırken, Çalık'ın ailesi de oğulların hayrına Suriye'deki savaş mağduru mazlumlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Milli futbolcu Ahmet Çalık, tüm futbol camiasını hüzne boğdu. Genç futbolcu evlilik evraklarını hazırlamak için gittiği Ankara yolunda trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmişti.

DOSTLARI YARDIMSEVER KİŞİLİĞİNİ ANLATMIŞTI

Vefatının ardından Çalık ile çalışan birçok teknik direktör ve beraber futbol oynadığı arkadaşları yardımsever kişiliğini anlatmıştı.

AİLESİ 750 AİLE İÇİN GIDA KOLİSİ BAĞIŞLADI

Çalık'ın ailesi, İHH İnsani Yardım Derneği aracılığı ile çocuklarının hayrına Suriye'deki savaş mağduru mazlumlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.

YARDIMSEVERLİĞİNİ HOCASI İSMAİL KARTAL DA ANLATMIŞTI

Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal Ahmet Çalık için şu ifadeleri kullandı, "Gayet de güzel gidiyordu. Bir insan olarak çok düzgün saygılı bir insandı. Bulunduğu ortamda herkese saygı duyuyordu. Ara ara altyapıdan oyuncular çağırarak onları etrafına alıp yemeklere götürüyordu. Onlara abilik yapıyordu. Onlara destek oluyordu. İnançlı bir çocuktu. Gerçekten çok üzgünüm. Alt yapıdan gelen çocuklara krampon alıyordu, harçlık veriyordu. Türk futbolu ve Konyaspor camiasının başı sağ olsun"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Ahmet Çalık Konyaspor Suriye Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı!
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (10)

quantum :

Suriyelileri zaten senelerdir besliyoruz. Faturaları ödeyemediği için doğalgazı, elektriği kesilmiş zor durumda olan bir sürü insan var. Keşke bunların derdine biraz çare olsaydınız

112
51
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Sen de yardımını benim gibi ramazan da kurban da fitreni zekatını yakınında ki kendi insanımıza yapabilirsin. Kimin kime yardımk edeceğini herkes kendi karar verir.

yanıt6
yanıt10
Çınar Saraç:

Adamın kazandıkları mal mülk nakit para vs 750 aileye ömür boyu yeter , bir seferlik bir kutu vermek ile olmaz ,

6
92
yanıtYanıtla
corci:

Türkler dururken hala suriyelileri besleme derdindeler

59
29
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Allah kabul etsin. Ama yorumlara bakıyorum da hayır fitre zekat la işi olmayan herkes saldırmış. Önce kendiniz yapın

31
32
yanıtYanıtla
öncevatan :

ALLAH RAHMET EYLESİN GÜZEL AHMETİM...

27
7
yanıtYanıtla
Mavi Dernek:

Zenginin malı cahilin çenesini yormuş. Alın teri bile sen de çalış. Dilenme Çınariye

12
16
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

ALLAH KABUL EYLESİN.

13
10
yanıtYanıtla
vedat cici :

allah kabul etsin diyemiyecem ülken dururken ahmet çalık için üzüldü herkes ama bu davranışla ailesini ve tüm sülelasını kınıyorum olmadı

4
0
yanıtYanıtla
vedat cici :

ahmet çalık ligi kaldırılmalı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title