Haberler

Ahmet Çakar'dan derbi için müthiş iddia: Maç günü gece saat 2'de hakemi değiştirmek istediler

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada "Dün gece 2'den sonra MHK arasında konuştu, 'Hakemi değiştirelim' dedi. 'Çocuk hastalanmış olsun, ateşim var, öksürük var falan diyelim' diye düşündüler ama 'Bunu yediremeyiz Türkiye'ye' dediler. Seni oraya veren Serdar Tatlı'nın Allah cezasını versin" dedi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi sonrası gündemini değerlendirdi. Çakar, dev maçın hakemiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İşte Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar;

Dün gece 2'den sonra MHK arasında konuştu, hakemi değiştirelim dedi. Herkes uykudayken MHK değiştirelim dedi, bu kaygıda haklılar. Çocuk hastalanmış olsun, ateşim var, öksürük var falan diyelim diye düşündüler ama bunu yediremeyiz Türkiye'ye dediler. Sonra bu çocuğun babasının yaptığı yüzünden görevden alalım mı dediler.

"İSTERSE BENİ ARASIN"

Seni oraya veren Serdar Tatlı'nın Allah cezasını versin. Benim MHK'de kuşum var, hakemler arasında da var. Rıdvan Dilmen istiyorsa beni özel telefondan arasın, kuşum bana neler söylüyor anlatayım. Rıdvan Dilmen ile ilgili neler söylediğini anlatayım.

"BU LAF SÖYLENİR Mİ?"

Kuş aradı, buyur kuşum dedim. Yarın derbi yönetecek hakemin babası, 'Oğlum küçükken Galatasaraylı, ben Beşiktaşlıyım' diyor. Bu denir mi?

"YÜREĞİ YETMEDİ"

Hakem yüreği yetip, Sergen Yalçın'ı oyundan atamadı. Hakkının yendiğini düşünen her teknik direktör kenarda hoplayıp zıplayamaz. Sumudica bunun 10'da birini yapıyor, çat diye atıyorlar adamı yabancı diye. Sergen Yalçın'ın atılmaması hakemlik rezilliğidir.

"2. GOL ÖNCESİ FAUL VAR"

Fenerbahçe'nin yediği 2. gol öncesinde faul yoksa ben bu işi bilmiyorum. Josef'in pozisyonu kırmızı değilse ben bu işi bilmiyorum. Fenerbahçe'nin yediği 2. gol öncesinde Montero, Cisse'nin koltuk altından ayağını kafasına kadar sokuyor. Bu nasıl faul değil?

"MERT HAKAN'I DA ATMASI LAZIM"

Mert Hakan'ı da sarıdan atması lazım ama VAR ikinci sarı karta müdahale edemez, Sergen Yalçın'ı atmaya da müdahale edemez.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Ahmet Çakar Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (58)

SMMM:

49 DK BERİ 10 KİŞİ TAKIMI YENEMEYEN FENERBAHÇEDEN Bİ CACIK OLMAZ TAKIM DEĞİL ZATEN. TAKIM OLSA AVRUPADA PUAN ALIR YOK 2. LİG TAKIMI FENER AĞLAMA FENER AĞLAMA

25
16
yanıtYanıtla
Ercan:

Avrupada puan alanlar gorunuyor

yanıt1
yanıt1
BEŞİKTAŞ İÇİN:

HAKEM DESTEĞİYLE MAÇI AZ DAHA FENER ALACAKTI Kİ BUNUN OLMASI İÇİN HERŞEYİ YAPTI HAKEM. LARİNİN İKİNCİ SARISI ÇOK BASİT VE GEREKSİZ. BUNU VEREN HAKEM MERT HAKANI ATAMADI. HATALAR ZİNCİRİ HERKESİ ÇİLEDEN ÇIKARDI. 11E 11 EZİLEN FENER 10 KİŞİYE KARŞI HAKEMLE BİRLİKTE ÇOK İYİ ATAKLAR YAPTI. . . VEEEEE BUGÜNE KADAR BÜTÜN KADIKÖY DERBİLERİNDE HAKKI YENEN BEŞİKTAŞI TEBRİK ETMELİSİNİZ.

25
12
yanıtYanıtla
oh no oh:

farketmez biz yine ezer geçerdik babanız beşiktaş

20
15
yanıtYanıtla
FENERLİBAHÇELİ34:

MEMOLİ FENERBAHÇELİ34 E: Saygısız. . Ben ''ezip geçme'' benzetmesine karşı yazmıştım. Galibiyete laf eden mi var? düzgün yaz. .

yanıt0
yanıt0
fenerlibahçeli34:

duyan da maçı 4-0 filan kazandınız zanneder. 3 gol yediniz üstelik maç az daha uzasa berabere bitecekti. Ama bu defansla daha çok gol yersiniz ligde. . Bu sefer hakemler de yardım edemez.

yanıt7
yanıt12
Memoli FENERBAHÇELİ34 E:

üç yiyip dört atınca kazanıyorsun cahil

yanıt4
yanıt2
Fokumental:

Hakem, fenerib galip gelmesi için elinden geleni yaptı ama nafile. . fenerde büyük takım oyuncusu kalmamış. . küçük takımara karşı iyi oynuyorlar ama denk kuvvetler gelinde böyle oluyor. . .

25
9
yanıtYanıtla
tespit:

maçtan önce ağlıyorsa 8taşlı, maçtan sonra ağlıyorsa cinconludur. .

10
20
yanıtYanıtla
Fenerli:

Adamlar cıktı 4 tane bastı baba olay bu tebrik ederim adam vurduğunu zımbaladı kimse macera aramasın ayıp adamlar 10 kişi + penaltı ben fenerli olarak beşiktaşı tebrik ederim

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title