Haberler

Ahmet Ağaoğlu: "Birlik ve Beraberlik İçinde Olduğumuzda Hiç Kimse Karşımızda Duramaz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birlik ve beraberlik içinde olduklarında karşılarından hiç kimsenin duramadığını belirterek, en kısa zamanda kaybolan bu değeri ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birlik ve beraberlik içinde olduklarında karşılarından hiç kimsenin duramadığını belirterek, en kısa zamanda kaybolan bu değeri ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon'da kulübün kurucuları, eski başkan, yönetici ve kurulları ile bir araya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen tanışma ve sohbet kahvaltısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, eski bakanlardan Faruk Özak, eski başkanlardan Salih Erdem, Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, divan başkanı, kurul üyeleri ve eski yöneticiler katıldı.

Düzenlenen organizasyonda açıklamada bulunan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1970 yıllarda Trabzonspor'u diğer takımlardan farklı kılan özellikleri bulunduğunu belirterek, "Bizi diğer takımlardan farklı kılan bir çok faktör vardı ama en önemlisi birlik ve beraberliğimizdi. Biz bunu kaybettiğimiz zaman gücümüzden çok şey kaybediyoruz. İrtifa kaybediyoruz. Biraz birbirimize sokulduğumuz zaman fotoğraf farklılaşıyor. Bu sefer dışarıdan bize kafa çeviriyorlar ve rahatsızlıkları hemen su üstüne çıkıyor. Şu anda kimse bizimle ilgilenmiyor. Çünkü içimizde olması gereken birliği, beraberliği ve dayanışmayı ne yazık ki ön palana çıkaramadık. İnşallah bugünden sonra çok daha farklı bir şekilde bu birlik ve beraberliğimizi çok farklı seviyelere çıkartırız. Çünkü Trabzonspor herkesin bir değeri. Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un hizmetkarı. Belirli bir görev sürem vardı. Hizmet etmeye geldim. İnşallah Allah nasip ederse layıkıyla bunu yaparım. Bu bir gelenektir. Bundan sonra daha da ileriye taşınması lazım. Bunu da ancak bizim birlik ve beraberliğimiz sağlar. Bundan da hiç şüphem yok, tereddüdüm yok. İstanbul'da bana bir gazeteci, 'İstanbul'dan Trabzon'u nasıl yöneteceksin?' dedi. Ben de kendisine, 'Bize her yer Trabzon' dedim. Bu ülkede genel kurula Mardin'den, Diyarbakır'dan, Muş'tan, Siirt'den, Antalya'dan, Erzincan'dan katılan delegeler var ise bu takımın sırtının yere gelmesi mümkün değil. Sadece birlik ve beraberlik içinde birbirimize omuz vermemiz gerekiyor. Bu organizasyonu İstanbul'da yapacağız. Türkiye genelinde de bu tarz organizasyonlarımız olacak" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu'ndan kampanya önerisi

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un borcunu eritmek için kampanya başlatma çağrısında bulundu. Gümrükçüoğlu, "500 milyona mı ihtiyacımız var? Diyeceğiz ki görelim herkesi. Kapı kapı dolaşıp sonuç alacağımıza inanıyorum. Başkanımızın hesabını kitabını yaparak adım atacağına inanıyorum. Böyle bir kampanya yapmak ve başlatmak lazım. Bütün altyapısını da yapmaya hazırım. 3-5 ay maaşımı vereyim sorun yok. 50 bin kişi 10'ar bin TL verirse, 500 milyon eder. Trabzon'un sınırları içerisindeki nüfusu 780 bin, Trabzonlu olup köklerini unutmayan insan sayısı 4 milyon kişi. Köydeki Fatma teyzem 10 TL verir, Faruk ağabey 50 bin TL verir. Bu kampanya başlasın. Ben maaşımı vermeye hazırım. Onun dışında da temin edebilirsem ederim" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title