Haberler

Ağlayan Çocuk' Artık Gülüyor

Sezonun kendisi adına en iyi dönemini geçiren West Ham, yaşanan kötü günlerden bir hatıraya olan borcunu nihayet ödedi.

Geçtiğimiz Ocak ayı başında FA Cup fikstürü için Nottingham Forest deplasmanına giden West Ham United, yaklaşık üç bin taraftarı da peşinden sürüklemişti. Sahaya yedekleriyle çıkmayı tercih eden menajer Sam Allardyce, henüz maçın başında taraftarın ümitlerini azaltırken bir hezimete de sebep oldu. Maç günü ligde yedi maçtır kazanamıyor olan ve sürekli farklı mağlubiyetler alan West Ham, alt lig temsilcisi Forest'a 5-0'lık ağır bir skorla yenilmiş ve turnuvadan elenmişti.

Bu maçta kameralara yakalanan bir görüntü, sonradan West Ham United'ın resmi sitesinden bir ilan yayınlamasına neden oldu. Deplasman tribününden küçük bir çocuk, takımın seri şekilde yediği goller karşısında hüngür hüngür ağlıyordu ve kulüp, bu çocuğu bulmak istiyordu.

Sekiz yaşındaki Callum Mann, geçtiğimiz hafta sonu West Ham'in evi Upton Park'ta oynanan Southampton karşılaşmasının özel davetlisiydi. Babasıyla birlikte maçı yönetim locasından izledi, maç sonunda da sahaya ve soyunma odasına inerek menajer Sam Allardyce ve bazı futbolcularla tanışma fırsatı buldu.

Son 5 maçta 13 puan

Olayı hikayeleştirerek resmi sitesinden duyuran West Ham, şu sıralar epey mutlu. Ağlayan çocuk da dahil olmak üzere kulüpteki herkesin yüzü gülüyor, zira takım oynadığı son beş maçta 13 puan topladı ve bir anda düşme hattından puan tablosunun ortasına sıçradı. Üst üste dört maç kazandılar ve Callum Mann'ı ağlattıkları Nottingham Forest hezimetinden bu güne kendileri adına sezonun en başarılı dönemini geçiriyorlar.

Geri düştükleri maçta Southampton'ı 3-1'le geçen West Ham takım olarak büyük bir sıçrama yaparken öne çıkan tek oyuncu Kevin Nolan oldu. Sezonun ilk yarısını nadasta geçiren ofansif orta saha, son 4 maçta 5 gol atarak patlama yaptı. Üstelik çok iyi anlaştığı pivot santrfor Andy Carroll, üç maçlık cezasının tamamlamasının ardından önümüzdeki hafta sonu Everton deplasmanıyla birlikte takıma geri dönüyor.

Sahip olduğu 31 puanla onuncu sırada bulunan West Ham, en az 9 takımın içine düşmekten kendini korumaya çalıştığı küme düşme hattı ile arasına 7 puanlık bir fark koymuş durumda.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Nottingham Forest West Ham United Spor Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title