Haberler

Adı Beşiktaş ile Anılan Sinan Bolat: Teklif Gelirse Değerlendiririm

Güncelleme:

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan milli kaleci Sinan Bolat, "Adımın Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabii ki değerlendiririm." dedi.

Futbol kariyerine Royal Antwerp ekibinde devam eden milli kaleci Sinan Bolat, kariyer planlaması hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bolat, adının Beşiktaş ile anılmasına mutlu olduğunu ve teklif gelmesi durumunda değerlendireceğini açıkladı.

"GURUR DUYDUM"

Sinan Bolat, "Çıkan haberlerden haberim yok. Ama ismimin Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabi ki değerlendiririm." dedi.

"GENK'TE MALİNOVSKYİ VE POZUELO'YU ÇOK BEĞENİYORUM"

Sinan, "Genk şu anda Belçika'da ve Avrupa'da en iyi futbol oynayan takım. Bunu Beşiktaş'a karşı da gösterdiler. İç sahada daha da güçlüler. Önde baskı ile oynayan, çok koşan, hırslı bir takım. Özellikle orta sahaları çok iyi. Pozuelo ve Malinovskyi çok beğeniyorum. Ama inanıyorum ki Beşiktaş'ta yeterince kaliteli ve çok iyi bir takım iyi bir skor alacaklardır." ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Bolat Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

m:

gelme sen oldugun yerde en ıyı perfonmasını gostermeye devam et mıllı takımda basarılı olur buraya gelıp olan performanısını dusurme

1
1
yanıtYanıtla
Emre D.:

Sinan güzel bir kaleci doğru antrenörlerle daha iyi olacağına inanıyorum Beşiktaş ona güzel şeyler katacaktır. Bence Gelsin.

2
0
yanıtYanıtla
sinan iyidir:

Sinan BOLAT pabuçları, BESLEMESPOR yedeği Çolkan Kavgacan dan daha iyidir. . Para yönünde sorun çıkmaz sa. .

1
0
yanıtYanıtla
Selo:

Gel 5 milyon avro da sen al, senide bir yıl sonra bedava bırakırız, yangından mal kaçırır gibi vagner love yi aldık yarı paraya satacağız, gitmedi alan olmadı, Alanya 5 e sattı, 1 e alacak nassi ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title