Haberler

Adanaspor Mersin'de Prova Yapacak

Milli maç nedeniyle Liglere verilen bir haftalık arayı değerlendirmek isteyen Turuncu-Beyazlı ekip Süper Lig’ takımlarından Mersin İdmanyurdu ile bu akşam saat 19:00 ‘da hazırlık karşılaşması oynayacak.

Milli maç nedeniyle Liglere verilen bir haftalık arayı değerlendirmek isteyen Turuncu-Beyazlı ekip Süper Lig' takımlarından Mersin İdmanyurdu ile bu akşam saat 19: 00 'da hazırlık karşılaşması oynayacak.

Adanaspor Milli takımdan bulunan oyuncuları dışında tam kadro Mersin'e hareket ederek maç saatini beklemeye başladı. Toros Kaplanları'nın Denizlispor maçı öncesi takıma yeni katılan oyuncuları görme fırsatını da bulacağı bu karşılaşma Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumun'da oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı stadyuma Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı ile Adanaspor taraftarları alınmayacak.

TEVFİK ALTINDAĞ, "MİLLİ MAÇ ARASI BİZE İYİ GELDİ"

Adanaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, Milli maç arasının takıma çok olumlu yansıdığını ve Mersin İdmanyurdu ile prova yapıp Denizlispor karşılaşmasına hazır çıkacaklarını kaydetti. Tevfik Altındağ, bugün (yarın) oynanacak Mersin İdmanyurdu hazırlık karşılaşmasını ciddiye aldıklarını belirterek, "Teknik Direktörümüz Eyüp Arın yönetiminde çok iyi hazırlanıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Milli maç arası bize çok iyi geldi. Yeni gelen oyuncular takıma uyum sağladı. Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasında iyi futbol sergilemek istiyoruz" diye konuştu.

EMRE UĞUR URUÇ 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Adanaspor'un başarılı defans oyuncusu Emre Uğur Uruç'un da kadrosunda olduğu Ümit Milli Takımımız, Gelibolu Dostluk Kupası kapsamında İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Avustralya Olimpik Milli Takımı'na 1-0 mağlup oldu. Avustralya'nın golünü 13.dakikada Jamie Maclaren atarken Adanaspor'lu futbolcu Emre Uğur Uruç 90 dakika forma giydi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Tevfik Altındağ Denizlispor Adanaspor Spor Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title