Haberler

Adanaspor'da 1461 Trabzon Mesaisi

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da haftasonu karşılaşacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıkları devam ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1961 Trabzon ile ligin "kader" maçlarından birini oynayacak olan turuncu beyazlı takımda moraller yerinde.

Hafta başından bu yana omzundaki sakatlık nedeniyle çalışmalarda yer alamayan Mehmet Sak, bugün yapılan antrenmana katıldı. Doktorların 4 ile 6 hafta arasında sahalara dönmesi için rapor verdiği Mehmet'in antrenmanda yer alması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sezon başından bu yana sakatlıklar yaşayan Cem Özdemir'in ise önümüzdeki günlerde tam kapasite çalışmalarda yer alması bekleniyor.

Takımın başarılı defans oyuncularından Veli Kızılkaya, yaptığı açıklamada, takımda oyuncular arasındaki uyumun son derece iyi olduğunu dile getirdi.

Sahadaki mücadelenin sonuçlara yansımaya başladığını belirten Kızılkaya, şunları kaydetti:

"İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıları atlatmak gerçekten zor oldu. Merthan gibi tecrübeli bir oyuncu ile oynamak da benim içinde iyi oluyor. 1461 Trabzon maçını seyircimizin desteğiyle kazanarak Balıkesir'e umutlu gitmek istiyoruz. Seyircilerimizin tıpkı Gaziantep'te olduğu gibi küfürsüz bir şekilde bizleri destekleyeceklerine ve sahamızın kapanmaması için duyarlılık göstereceklerine yürekten inanıyorum."

Kaynak: AA / Spor

Veli Kızılkaya Mehmet Sak Adanaspor Trabzon Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title