Haberler

Adana yerel: Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okullarında Sertifika Heyecanı

Güncelleme:

Gelen Adana haberlerine göre Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı yaz spor okullarında sertifika heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sporun her dalında kentimizi temsil edecek nesiller yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı yaz spor okullarında sertifika heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Soner Çetin, "Sporun her dalında kentimizi temsil edecek nesiller yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Çukurova Belediyesi'nin Yüzüncü Yıl Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen yaz spor okullarında 2 ay boyunca futbol eğitimi alan 200 çocuk için sertifika töreni düzenlendi. Katıldıkları futbol eğitimlerini başarıyla tamamlayan 7-15 yaş aralığındaki sporculara katılım belgeleri, Başkan Soner Çetin tarafından verildi.

Çetin, sadece futbol değil, tenis, savunma sporları, jimnastik, yüzme gibi dallarda açılan yaz spor okullarına binlerce çocuğun katıldığını söyleyerek, her yıl daha da büyüyerek pek çok branşta başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini söyledi.

"SPORUN HER DALINDA KENTİMİZİ TEMSİL EDECEKSİNİZ"

Başkan Çetin, "Sporun her dalında kentimizi temsil edeceksiniz, bu ülkenin valileri, kaymakamları, belediye başkanları, üst düzey yöneticileri sizin aranızdan çıkacak. Bu nedenle bizim için siz çok önemlisiniz çocuklar. Bu bilinçle hareket ederek, her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Yaz spor okullarına katılan çocuklara hikaye kitapları hediye eden Başkan Çetin, genç sporculara Cumhuriyetin emanetçileri olduğunu hatırlatarak, onlara güvendiklerini söyledi. Yaz aylarında her yıl on binlerce çocuğa yüzme eğitimleri verildiğini söyleyen Başkan Soner Çetin, sıcak Adana günlerinde çocukların serinlemesi için 5 ayrı noktada su oyun parkları yaptıklarını ve burada eğlenceli zaman geçirdiklerini anlatarak, Çukurova Belediyesi'nin bu ve benzeri çalışmalarının gençler ve çocuklar için artarak devam edeceğini söyledi.

"Belediyecilik sadece temizlik, yol, alt yapı çalışmaları değildir" diyen Başkan Çetin, "Belediyeler kültür ve sanat anlamında neler yapıyor, çalışan kadınlar ve engelli çocukları, hatta onların anneleri için neler yapıyorsunuz, bunlar önemli. Çukurova Belediyesi her yaştan ve her durumdaki vatandaşının yanındadır" dedi.

Çocuklardan sertifikalarını odalarının en güzel yerine asmalarını isteyen Çetin, gençlerin ve çocukların geleceğin teminatı olduğunu, onlara güvendiklerini ve sağlıklı bir neslin yetişmesi için belediye olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: ANKA / Spor

Soner Çetin Çukurova Adana Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title