Haberler

Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarını neden almadığını açıkça dile getirdi: Ciddi zarar ettik

Güncelleme:

Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını TRT'nin alması hakkında konuştu. Ilıcalı, Avrupa maçlarını kendi platformu EXXEN'den yayınladığı dönemde ciddi zarar ettiği belirtirken, "Çok hevesli olduğumuz bir konu değildi, o yüzden son derece düşük bir teklif verdik. TRT kazandı ihaleyi, onları da tebrik ediyorum." dedi.

Acun Ilıcalı, kendisine ait EXXEN platformundan yayınladığı Avrupa kupası maçlarında ciddi zarar ettiğini açıkladı. Beyaz TV'ye konuşan Ilıcalı, ihalede çok düşük bir teklif verdiğini söyleyerek TRT'yi tebrik etti.

"SON DERECE DÜŞÜK BİR TEKLİF VERDİK"

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nden 3 senedir ciddi zarar ediyorduk. Çok hevesli olduğumuz bir konu değildi, o yüzden son derece düşük bir teklif verdik. TRT kazandı ihaleyi, onları da tebrik ediyorum. Yeni platformları var, onu tanıtmak istiyorlar." dedi.

"AÇIK KANALDAN VERMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR"

Ilıcalı konuşmasının devamında, "Açık kanaldan vermeyi düşünüyorlar, biz açık kanaldan veremeyiz öyle bir gücüm yok benim. Futbolseverler için iyi olacak açık kanaldan vermek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Konferans Exxen Trt Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500

Yorumlar (10)

Alpnihat 74:

YAYIN ALT YAPIN SAĞLAM OLSAYDI BÖYLE KONUŞMAZDIN BENCE. SEN SURVİVOR İLE DEVAM ET EXXEN’EDE HASAN CAN ( KONUŞANLAR ) DAN BAŞKA BİR ŞEY KOYMAMANDAN BELLİ.

160
6
yanıtYanıtla
Cool Black:

Sahtekar. Sen zarar edeceğin işe girmezsin. Altyapın bu işe uygun değil zaten. Sırf reklam geliri bile ihya eder adamı. Yalan söylüyorsun

93
13
yanıtYanıtla
Tayfun Aydın:

En son aylık 220 lira para istiyordun senin aldığının yarısı parayla avrupanın 5 büyük liginin maçlarını izliyoruz iyiki TRT e aldı kurtulduk senden

66
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Acunun suçu yok sizin gibi kerizler üye olduktan sonra böyleleri aç kalmaz

38
8
yanıtYanıtla
Hayri :

maçları açık kanaldan vermek demek butun dünyada şifreli platformları patlatmak demektir dünyada yayınlanan bir şeyi herkez izliyor yok dışarısı için şifrelenecek lafları var o da uygulanabilir bir yöntem değil sadece turk takımlarının maçlarını açık verip kalanları şifreli yapacaklar zaten ful açık yayına uefa da izin vermez sonuçta 100 milyon dolarlardan bahsediliyor

24
17
yanıtYanıtla
Cool Black:

Uefa'yı ilgilendiren bir durum yok ortada. Zaten reklam geliri 100 milyon doları bulur.

yanıt24
yanıt4
Mukan Kağan:

Gerçekten istemeseydin ihaleye hiç girmezdin, "bir umut ucuza kapatmaya çalıştım ama olmadı" diyebilirsin daha samimi olur.

26
3
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

exxen boş davaydı zaten, sen adam koşturmaya devam et ada da

24
1
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Acun ILICALI arada Ertem Şener'e de iş ver adam kendi kanalından çok sana methiyeler düzüyor Acun abim Acun abim diye birini bırakıyor diğerini alıyor

20
2
yanıtYanıtla
pusatalfa:

PÖÖF

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title