Haberler

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen'de eski yıldız futbolcular yarışacak

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen'de yayınlanacak 'Ayaktenis' programındaki oyuncular belli oldu. Programda Albert Riera, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Yattara ve Hami Mandıralı mücadele edecek.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni platform çok yakında açılıyor. Platformun yayına başlamasına kısa bir süre yeni bir program daha ortaya çıktı. Yayın hayatına Ocak 2021 itibarı ile başlayacak olan Exxen'de 'Ayaktenis' programının da tanıtımı yapıldı.

ALBERT RİERA DA OLACAK

"Birbirinden güçlü isimler ile heyecan, mücadele ve kıyasıya rekabet" tanıtımıyla duyurulan "Ayaktenis" programında Galatasaray'ın antrenörlerinden Albert Riera da yer alacak.

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen'de eski yıldız futbolcular yarışacak

ESKİ YILDIZLAR YARIŞACAK

Programda yer alan diğer isimler Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Yattara ve Hami Mandıralı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Şentürk Tuncay Şanlı Albert Riera Acun Ilıcalı Haberler

500

Yorumlar (6)

Cenk Çelik:

Yattara ve hami ikilisi hariç (birisi istanbulspor yardımcı hoca diğeri futbol federasyonunda maç analisti) diğerleri aylak boş beleş adam.

1
5
yanıtYanıtla
Yorum:

Yorum yapan arkadaş süper lig yıldızı sanırsam insan kendine bakmalı yürümeyi bilmeden iyi top oynamış ün yapmış insanlara laf atıyor.

yanıt1
yanıt0
nokta:

topu görse bomba diye kaçana bak sen nasıl da yorum yapıyor. bu zihniyet yüzünden futbol ve spor da ilerleyemiyoruz.

yanıt0
yanıt0
XXXOKO:

acunun kanalı tv8 i bir şartla izlerim eğer doğruysa şubat 2021 de kurtlar vadisi kaos tv8 kanalında başlıyormuş pana film acunla anlaşmış diyorlar

2
2
yanıtYanıtla
DELİ VELİ:

Beğenirsem izlerim görelim eski topçuları buraya aleksle haci yakışırdı

2
0
yanıtYanıtla
yaşar:

hatta trt 1 ve atv yönetimine iletilir. uyanış baştan çok güzeldi lakin sonra selçukluyu hainler yönetiyor, içerde dışarda obada her tarafta hain olurda her taraf hain olmaz yada 1-2 temizlenir başka eklenir resmen ecdadı koyun yerine konmuş uyuyuş dağılış olmuş bizim için bitti bu dizi. kuruluş ise o biraz daha iyi fakat tarihte osman ı ertuğrul posta getirip 90 küsür yaşlarda suda boğularak ölmesi lazım. fakat cıvıttı reyting için karışıklık yaparlarken oda gözden düşüyor. izleyici biraz sevi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title