Haberler

Açılış Bursa'da

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın açılış maçında Bursaspor, Çaykur Rizespor’u ağırlıyor.

22. haftanın hakemleri açıklandı

Ligde son 3 maçında kazanamayan Bursaspor, 15 maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta ağırladığı Gaziantepspor'u 5-1 yenerek son veren ve oynadığı futbolla göz dolduran Çaykur Rizespor'u bu akşam Bursa Atatürk Stadı'nda konuk edecek.

Bursaspor'da tek eksik cezalı Serdar Aziz... Uğur Tütüneker yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor'daysa Engin Baytar, LuaLua, Hurşut Meriç ve Viera maçta oynayamayacak.

Hafta içinde PFDK tarafından Türkiye Kupası maçlarında taraftarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat eyleminin 4 kez tekrarlanması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Bursaspor'u bu akşam Atatürk Stadı'nda kadın ve çocuk seyirciler destekleyecek.

Cezaya rağmen yine sınırda

Bu akşam oynanacak mücadelede tribünleri dolduracak kadın ve çocuk taraftarlar eğer kötü ve çirkin tezahüratta bulunursa Süper Lig maçlarında 3 kez bu ihlalden cezası bulunan yeşil beyazlılar 24. haftada evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında da taraftarından yoksun kalacak.

Bursa Emniyeti'nin almış olduğu karar neticesinde 18: 00'dan itibaren seyirci girişi için açılacak. Saat 20: 00'de başlayacak ve Çağatay Şahan'ın yöneteceği karşılaşmaya takımların şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor.

Bursaspor: Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Volkan Şen, Belluschi, Şamil, Ferhat, Caja, Fernandao

Çaykur Rizespor: Serkan, Koray, Goodfrey, Görkem, Eren, Kıvanç, Liban Abdi, Sylvestre, Cernat, Kweuke, Deniz

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Gaziantepspor Serdar Aziz Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title