Haberler

Abramovich, Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

Güncelleme:

Süper Lig ekibi Göztepe'de istifa eden başkan Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasındaki görüşmeler resmen başladı. Şirket kulübü olan Göztepe'de görevi bırakan eski başkan Mehmet Sepil, hisselerin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor.

Roman Abramovich, Süper Lig ekibi Göztepe'yi satın alıyor. Fanatik'in haberine göre; Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasında resmi görüşmeler başladı.

Abramovich, Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

PİYASA DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Abramovich'in bir Türk işadamı aracılığıyla Sepil'le temasta olduğu öğrenildi. Her iki tarafın profesyonellerinin piyasa değerlendirmesi yaptığı, Sepil'in dün Ankara'ya giderek, bu konu özelinde çeşitli çalışmalar yaptığı belirtildi.

Abramovich, Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK

Rus milyarder Abramovich'in temsilcisi işadamı ile Sepil ve yöneticilerinin birkaç gün içerisinde yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRECEK

Mehmet Sepil, Göztepe'de başkanlığı bıraktığını ancak sezon sonuna kadar takıma yükümlülüklerini yerine getireceğini açıklamıştı. Şirket kulübü olan Göztepe'de Mehmet Sepil, kulüp hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor.

Kaynak: Spor

Roman Abramovich Vladimir Putin Mehmet Sepil Chelsea Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (10)

Eğrioturdoğrukonuş:

Alsın başka zenginlerde gelip Türkiye den belki kulüp alır örnek olur.

107
5
yanıtYanıtla
Ismail Athan:

talih kuşu buna denir İzmir lider türkiye şampiyonluğu değil Avrupa şampiyonluğunu beklesinler Türk futboluna büyük değer ve kalite katar darısı MALATYASPORUMUN BAŞINA

47
19
yanıtYanıtla
TT:

YABANCIYA SATMAYIN, İYİ ANILMAZSINIZ...

7
58
yanıtYanıtla
Mustafa Erdoğan:

Git sen al o zaman tutan mı var?

yanıt10
yanıt1
Hek Tor:

Yazık oluyor İzmir''imizin Göztepe''sine.... La fabrika mı, arsa mı, kamu kuruluşu falan mı sandınız o takımı?

9
40
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

En basda TFF yi satalım da adam gibi bir futbol ligi izleyelim

27
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Alsınlar. Boş konusanlar için chelse liverpol psg m.city satıldı zararmi getirdi. Tersine faydası oldu prestij kazandırdı. GS FB de satilsin

26
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Pis komünizm kapitalistleri... Sovyetler çözülmeden önce bu deyimi kullandığımda bana gülerlerdi ''neyyy komünizm ve kapitalizm haaaa, imkansız, ha ha haaaa'' diyerekten. Doğu ve Batı Alman Marklarının değiş tokuşu sırasında inanmaya başladılar.

10
15
yanıtYanıtla
Halit Demir:

Keşke Fenerbahçe ye talip olsaydı , Göztepe en kısa sürede Türkiye ligi şampiyonluğu na oynar artik kadroya kimler gelir ,vay haline 4 büyükler in

11
1
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Milli takımın başında bile yabancı teknik direktör var en iyisi Tff yi komple satın gitsin.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title