Haberler

Abdürrahim Albayrak: Gedson Fernandes'in karantina süreci yok

Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüs testi pozitif çıkan yeni transfer Gedson Fernandes ile ilgili, "Gedson Fernandes'in karantina süreci yok. Testleri temiz çıktı. Yarın takıma katılacak" dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılıların yeni transferi Gedson Fernandes ile ilgili Başakşehir karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Albayrak, "Gedson Fernandes'in karantina süreci yok. Testleri temiz çıktı. Yarın takıma katılacak. Gedson'u 17.00'den önce getirmesi için pilotlara prim teklif ettim 16.50'de getirdiler. Yeni transferler için 1-2 gün içinde imza töreni yapacağız" dedi.

KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Galatasaray, Portekiz ligi ekiplerinden Benfica'dan kiraladığı Gedson Fernandes'in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Fernandes'in daha sonrasında yapılan PCR testinin negatif çıktığını, ayrıca akciğer tomografisi ile kan testlerinin de normal olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (30)

Hayati:

nedir bu arkadasım fenerbahçe o kadar oyuncu aldı bu kadar televizyonlara baglanıpta sürekli dile getirmedi. Beşiktaş 1 transfer yapmış, trabzon yok şartlar ile birşeyler yapmaya calısıyor. Messiyi mi Ronaldoyu mu getirdin de kendini kurtarmaya calısıyorsun? 6 Şubatta Fenerbahçe en kötü hali ile bile 3-4 atar galatasaray''a. Çünkü birlik yok bölünmeler olacak Falcoa da Babelde olduğu gibi Siz önce kendi İçinizdeki sorunları halledin ondan sonra Şampiyonluktan bahsedin

4
31
yanıtYanıtla
İTAYAH:

İyi tespit böyle devam :D Rıdvanın da dediği gibi Gustavo''nun üstünü örtün hasta olmasın malüm o kadar tranfere rağmen başka oynayan orta sahanız yok.

yanıt2
yanıt1
girde:

Mesut korona bile değildi karantina sürecini bekledi bu adamın nasıl karantina süreci yok??? Vergisini ödediğimiz uçakla gelince koronada mı kalmıyormuş

6
18
yanıtYanıtla
adonis:

Adam 21 ocaktan beri zaten karantinada daha ne karantinası olacak ayrıca yine burada 4-5 gündür karantinada.

yanıt4
yanıt0
vatandas:

eger fenerde olsa bu olay cin conlar savaş çikmiş gibi olaylar çikartirdi.ingiltereden gelen gen oyuncuda geldi hafta sonu oynadi onlara cin con lara yani kebabçi selooo ya normal

yanıt3
yanıt3
yavhehe:

vergini ödediğin uçak değil. bizzat parasını yatırıp kaldırılan uçak. vergilerinin nereye gittiğini daha iyi araştır

yanıt3
yanıt1
ANLATAYIM:

Pozitifmiş önceden şimdi negatif çıktı tüm testleri yani hastalığı atlatmış bu durumda bulaştırıcı olmuyor. Ayrıca corona yı atlatanlara zaten bulaştırma riski olmadığından aşıda yapılmıyor. Yani araştırın Allah beyin vermiş akıl vermiş evde cepte internetimiz de var yaygara yaparak değil araştırıp öğrenerek faydanız olur hem kendinize hem dünyaya

yanıt1
yanıt1
Canmen:

Hala Rakibiz diyorlar. . . Devletin size bi transfer yapmadigi kalmisti. . . al onuda Milli Ambulans gerceklistirdi. . . Biri hususi ucaginla zahmet eder. . . digeri Devlete zahmet yükler. . . bi isinizide kendiniz yapin bee. . . sevsinler sizin rekabetinizi. . .

5
18
yanıtYanıtla
drc:

Devletin her işine karışılmaz üstelik Türkiyenin en büyük takımı Galatasaraydır. Yıllarca Türk futbolunu sırtımızda taşıdık bi ambulans kaldırmış çok görme aslanım.

yanıt5
yanıt1
yavhehe:

parası yatırıldı denildi izlemiyormusun.

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title