Haberler

Abdullah Avcı, Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi resmen başlıyor. Yıllık 12 milyon TL karşılığında 3 senelik anlaşmaya varılan Avcı, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi.

Siyah beyazlılarda Gökhan Keskin'in yeni dönemde aktif rol alacağı öğrenilirken, U21 takımının başında bulunan Yasin Sülün ve eski kaleci Hakan Çalışkan'ın da Avcı'nın ekibinde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Bein Sport'un haberine göre; Bir an önce mesaiye başlamak isteyen Abdullah Avcı siyah beyazlıların Nevzat Demir ve Hakkı Yeten Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Avcı, personelle tanıştı ve bilgi aldı.

Abdullah Avcı, Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi

Yönetim kurulu üyesi Melih Aydoğdu'nun sorumluluğunu üstlendiği Beşiktaş altyapısının Nevzat Demir Tesisleri'ne taşınma faaliyeti de başladı. Siyah beyazlılar tesislerdeki sahaları bakıma alırken altyapı için ek saha ve otel binası inşaa edilecek.

Teknik direktör konusunu çözüme kavuşturan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da Abdullah Avcı'nın resmi imzayı atması ile hız kazanacak. Siyah beyazlıların Fransa'da sağ bek aradığı gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (13)

cimbom galatasaray:

ha ha hahay gülmekden karnım acıyor fener aynı kümeden kurtulan hocayla devam beşiktaş 8 puanı kapatıp şampiyonluğu veren hocayınan devam kararı aldı şimdi bu fahtih terim bunları birbaba hindi yapmazmı gine vala rahat bir şampiyon oluruz başak şehir onun cu bile olamaz trabzon zorlar ama zevki olsun canım birazda

4
2
yanıtYanıtla
istanbullu:

başak şehir seneye küme düş memeye oynar ve düşe bilirde şünki imam oğlu kazanıırsa aç kalır rantı sonbulur

yanıt2
yanıt1
AlpBJK:

Gs şampiyon mu olmuş, oyun mu oynamış? Son haftalardaki hakem oyunlarından sonra hangi gsli şampiyonluğa sevinebilir? Fatih Terim son milli takım rezaletinden sonra bitmiştir.

yanıt1
yanıt3
Of’li:

Abdullah hocanın yüzünde bir nur göremiyorum.

4
1
yanıtYanıtla
olüya cevap:

oflu aslansın doğru tesbit kara batak gibi adam lar sırf beşik taşı başarısız olsun diye bu bu adamı akı yor sergen i ikinci yarı alırlar ama puan farkı on olur

yanıt2
yanıt0
İNŞALLAH YANILIRIM:

AKİBETİ MİLLİ TAKIMDAKİ GİBİ OLUR DİYORUM

4
0
yanıtYanıtla
KARTALİZMA:

umarım yere yatmayız

2
0
yanıtYanıtla
EMNİYET:

BİNDİĞİ ARACA DİKKAT EDELİM ÇAKARLI İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ TELEVİZYONDA İZLEYİNCE ŞOK OLDUM ABDULLAH AVCI MİLLETVEKİLİ FALAN MI???

0
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

SEZONUN İLK YARISI GİDERSERGEN İ ALMAYIN SİZ SONUCUNU GÖRECEĞİZ

0
0
yanıtYanıtla
hasan şaş:

tazminat ödemek için hoca alıyorlar yazık bu adamdan bir cacik olmaz mustafa denizli yi getirin ikincilik kesin ama bu adamla çok zor

yanıt1
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title